cheque da sampai umah

February 11, 2010



salam.yay!korang ingat tak aku pernah wat entry ni [jari-menekan-itu] kalau tak ingat or tak pernah baca.korang klik la kat bawah ni.cnfrm redirected ke entry tu.



aku seronok.check nuffnang da sampai umah.lama gak nuffnang nak sent cheque tu kan.aku click cashkan tu dalam bulan 12.23 dec 09.lebih kurang 2bulan proses tu kan.tadi aku call ma abah.tengah2 borak2 tu aku tnya abah."abah,ade dapat cheque tak?" semangat giler tnye kan..huhu..abah cakap ada.abah cakap ingat cheque beribu2..hehehe..kalau nak beribu2 tu kena tunggu la dulu..blog anak abah ni xpopular..macam mana nak dapat earning nuffnang beribu2 an..hee..takpe2..nanti anakmu ini akan berusaha lebih untuk dapat cheque dari nuffnang beribu2..malah bukan beribu2 je..berjuta2 okay..haha~


walaupun cheque aku tidak la bernilai beribu-ribuan tapi aku seronok!sebab rasa macam dapat gaji lak kan.so duit tu boleh la aku gunakan nak bayar bil berokband,beli tiket nak balik umah,g shoping..haha!bajet macam banyk je duit aku dapat.padahal cipuuutt je duitnya..hehe. xpun simpan duit tu untuk beli barang hantaran kahwen kan.tettt..

i sayang you lebih la enchik/puan nuffnang
 

You Might Also Like

4 komen

  1. seronok kan? bila dpt cheque even brpe pun jumlah nya tapi rasa nak bangga gilaa habis HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. haha..taw xpe..
    rase nk jerit2 je bila dpt cheque..

    haha!

    ReplyDelete
  3. salam(nak nyibuk). (huhhhhh... nak gakkkk!~... tolong ajar?~.. xreti pkai ar bnd alah tu~...

    ReplyDelete
  4. wsalm..

    tgok kat blog ni..
    sis intan de wat tutorial camne nk wat iklan ni..


    http://intanurulfateha.blogspot.com/2009/09/tutorial-9-nuffnang.html
    g terjah cepat2..

    hee

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe