Cash out duit Nuffnang untuk kali pertama

December 23, 2009


salam.salam ari rabu.bila sebut ari rabu semua dak final year ssc or pape je lah tau yg ari rabu ari PSM.ari lain pun leh jugak wat tp ari ni special utk psm.tp aku ni pemalas ckit.hahaha.ptg bawu g masuk lab.tp td sample da tgal ckit.pdahal baru je amik td.so kena amik lagi. 

Dan tadi aku tlah mengatalkan tgn aku ni nak klik kat cash out my earnings. Aku strt join nuffnang dr dari 19 julai 09..huuu..bawu skrg nk cash kan.padahal 0rg lain da beratus2 kali cashkan cek.huu~xpela.agak lama gak kan nk tgu duit ni.sbb nk tgu org klik tu pun lame jugak.skali klik 025cen je kan,so,xlarat nk tgu da,nk juga merasa klik cash out tu.huuu.


Nuffnang
bape yg aku cashkan trpksa di black kan.sbb pe.sebab aku malu.duit yg aku dapat xbanyak.hee~


Nuffnang
so,bile da tekan cash out my earnings tu,jumlah da jadi mcm kat atas ni.nak tgu die bertambah?kena paksa korg2 ni klik nuffnang aku.kalo nuff tido?korg ketuk2 je button refresh bnyk kali.haha.tp nuff aku sllu tdo,ayohh..nti kita saling mengklik2 nuffnang yer.heee~


Korang dapat banyak tak? Share la sikit tips2. Hehe




You Might Also Like

2 komen

  1. untunglah ko dah cash out....ada duit extra lam sebulan lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. huu..tp cash pun xbnyk loorr..

    =]

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe