Contoh hadiah Hari Guru

by - Tuesday, April 02, 2019


hadiah Hari Guru

Assalamualaikum dan Hai. 16 Mei setiap tahun memang akan dinanti2kan oleh setiap orang kerana pada hari tersebut adalah hari untuk meraikan cikgu yang banyak mengajar kita tentang ilmu. Pada masa tu juga kita akan hadiahkan guru kita dengan pelbagai jenis hadiah tanda menghargai jasa-jasa mereka. 

Kebiasaanya,kita akan membeli frame gambar,mug,pen dan macam-macam lagi. Tapi pada kali ni, Cik Renex ingin kongsikan idea atau contoh hadiah yang boleh diberi pada guru anda mahupun guru anak-anak anda.

Sebenarnya, hadiah ini adalah produk dari Bycikrenex iaitu igshop CR sendiri. Kalau ada yang berminat boleh la PM CR yer. Hadiah yang CR buat ini pastinya murah dan cantik. :)

Hari Guru sememangnya lambat lagi tapi bagi kami "crafter" yang membuat kerja handmade memang dah mula beroperasi proses menyiapkan hasil kraf untuk dijadikan hadiah kepada guru kesayangan. 



CONTOH HADIAH HARI GURU 


1. Keychain Badge


hadiah Hari Guru

  • RM4.50/unit. (Beli lebih dari 20 akan ada diskaun)
  • Size 58mm
  • Pelbagai design lain boleh di pilih
  • Nak letak gambar sendiri/cikgu pun boleh


2. Button Badge


hadiah Hari Guru

  • RM4/unit 
  • Size 58mm
  • Pelbagai design lain boleh di pilih
  • Nak letak gambar sendiri/cikgu pun boleh

3. Fridge Magnet


hadiah Hari Guru

✔️RM3/pcs
✔️10 design available
✔️size 6x6cm
✔️boleh campur design
✔️material ketebalan 0.7mm
✔️glossy finishing
✔️FREE header tag
✔️FREE packaging one by one

4. Tiles Fridge Magnet


Contoh hadiah Hari Guru

  • RM4/unit
  • Magnet HARI GURU diperbuat drpd JUBIN
  • Size 5.5cmx5.5cm


5. Keychain Bajet


Contoh hadiah Hari Guru



6. Printed & Customade pillow


Contoh hadiah Hari Guru


Contoh hadiah Hari Guru murah

  • Boleh pilih design apa yang inginkan.
  • Boleh letak gambar cikgu/anak/ucapan hari guru

Ada 3 size iaitu 
  • A5 (15X21CM) RM15
  • A4 (30X21CM) RM30
  • 22X22CM RM25



Ada tak yang berkenan di hati? Kalau ingin menempah boleh terus whatsapp CR yer, nak tanya2 dulu pun boleh.. Klik link di bawah . Terima kasih!


Instagram : @bycikrenex

Facebook : Bycikrenex



You May Also Like

6 comments

  1. Menarik hadiah2 ni , modal pun x banyak mna untuk beli

    ReplyDelete
  2. Tak lama lagi hari guru
    Yang berminat bolehlah buat tempahan

    ReplyDelete
  3. Harap2 ada la murid nak bagi hadiah kpd abam kie pd hari guru nanti. .

    ReplyDelete
  4. comelnyaaaa CR.. geram tngok smua kartun ni.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.