Kasut wanita murah dan cantik!



Kasut wanita murah dan cantik! | Assalamualaikum dan Hai. Selamat menikmati cuti hujung minggu gais. Apa plan korang hari ni? Ada yang dapat jemputan ke kenduri kahwin ke? Untuk bulan ni CR masih tak dapat lagi jemputan kahwin,kenduri kesyukuran ada. 😊 Tapi CR yakin,bulan depan pasti ramai yang berkahwin sebabnya bulan depan ada cuti sekolah sempena Tahun Baru Cina kan? Pastinya tarikh 16 17 18 Februari akan menjadi tarikh yang padat dengan kenduri kahwin. 

Sebelum ke kenduri kahwin,pastinya kita akan memikirkan mahu pakai baju apa,shawl warna apa , kasut yang sesuai dan jugak handbag. Jangan risau, CR akan kongsikan beberapa design kasut yang pastinya akan menampakkan anda kelihatan menawan di kenduri tersebut. Takkan la nak pakai selipar jepun pergi kenduri walaupun CR pernah je wat gitu.huhuhu. 


kasut cantik dan murah

Kalau anda jenis yang suka pakai heels atau wrdges,anda patut beli kasut yang CR kongsikan di bawah ni.  CR ade beli 2 pasang yang design lama. Design baru lagi cantikkkk, kena dapatkan ni tunggu gaji bulan 1 nanti. hee


KASUT CANTIK/WEDGES


kasut cantik dan murah

kasut cantik dan murahkasut cantik dan murah


kasut cantik dan murah









kasut cantik dan murah

Anda tak suka pakai kasut / wedges yang tinggi macam tu? Jangan risau masih ada lagi design lain yang tapaknya lagi rendah dan lagi selesa untuk kita pakai

kasut cantik dan murah


kasut cantik dan murah


Disini Cik Renex kongsikan testimoni beberapa customer dari shooze_farra ni. Anda jangan risau dengan size kerana mereka akan bagi ukuran size untuk setiap kasut. Kita hanya perlu mengukur panjang kaki kita dengan betul bagi memastikan dapat size yang betul. 



A post shared by @shooze_farra on


So kalau ada yang berminat boleh lah contact Pn Fara :

Whatsapp

Facebook

Instagram

24 comments:

  1. cantik wedges code h1 & h2 . disebabkan CCLni rendah pendek,kena pakai wedgesnak look tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la beli nanti CCL. cantikkk yg dsign tu. CR pun terpikat.hee

      Delete
  2. Replies
    1. boleh la try beli satu. 😊😘

      Delete
  3. Cantik2 reen kasut2 tu semua.ada yg ana tertarik. Boleh lah perasan tinggi nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh la try risik2 mana yg berkenan tu ana. hee

      Delete
  4. Replies
    1. ada yang berkenan leh roger2 no tu dik. hee

      Delete
  5. Akak pun ada kasut wedges yang code CK14 tue sis, dan memang best pakai kasut wedges..

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaa! Fatin nak pergi window shopping jap laa. Hehee alang alang memang nak cari kasut ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpt2 sblm khbsan stok mane2 yg fatin berkenan tu. πŸ˜†

      Delete
  7. Semua kasut kat atas cantik dan nampak selesa dipakai kan kak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah GV, boleh la cuci2 mata kot ada yg berkenan

      Delete
  8. Dah lama tak pakai wedges, asyik pakai sneakers je. Tengok post ni terus rasa nak beli satu buat simpan in case I need to wear one for kenduri hehe

    ReplyDelete
  9. cantiknya kasut...suka pakai wedges sbb blh fefeeling tinggi walau hakikatnya bonzai.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Lawa design dia.. suka yang flat tu..

    ReplyDelete
  11. Cantiknya wedges! Lama dah tak pakai wedges. Sekarang lebih selesa pakai flat shoes. Heel ada untuk pergi kenduri saja. Hehe. Macam nak beli wedges pulak lepas baca entri Reen ni.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.