Eversoft Micellar Cleansing Water & 2in1 Cleanser &Toner

by - Sunday, October 01, 2017

Assalamualaikum dan Hai


Pernah dengar tak produk Eversoft? CR perasan produk ni di watsons dan juga Lazada tapi tak pernah pun mencuba produk ni. Tapi bila tengok banyak je iklan ni muncul, terasa macam nak guna lak. hehe . Ada dua produk yang menarik iaitu Micellar Cleansing Water dan 2in1 Cleanser & Toner. Seperti yang  kita tahu tomato memang banyak khasiat dia untuk kulit kita begitu juga dengan organik dari buah Yuzu. 



nuffnang

EVERSOFT 100% Organic Tomato Micellar Cleansing Water  sebenarnya berfungsi menanggalkan solekan, membersih dan menyegarkan kulit. Manakala EVERSOFT 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner sangat sesuai pulak bagi orang yang tidak menggunakan solekan. Produk ni menggunakan formulasi berasaskan bahan dan teknologi dari Jepun, pembersih baru ini bebas daripada paraben, SLS, alkohol serta minyak mineral.


Tomato Micellar Cleansing Water

Water-based makeup remover that is gentle yet effective in removing waterproof makeup, sunblock, BB cream and impurities. It is enriched with 100% Organic Tomato Extract, which is known for its anti-oxidation properties to fight against free radical. This makeup remover does not require rinse off and you may apply moisturiser.



Yuzu 2 in 1 Cleanser Toner

This is an express formula that combines 2 cleansing steps in 1. The red nano beads are enriched with Tea Tree Oil that cleanses deep within the skin to draw out impurities and tightens pores, while organic Yuzu extracts helps soothes skin redness, reduce acne formulation, and removing skin blemishes. This cleanser cleanses and clarifies in one single step without leaving any reside. You may continue with serum and moisturiser.




 Boleh KLIK SINI untuk mencuba2 produk ni ataupun tengok produk lain yang dihasilkan dari Eversoft Skinz. 



     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-9019980517064644"
     data-ad-slot="9383714162">



You May Also Like

9 comments

  1. ya saya pun selalu gak nampak dekat farmasi tapi tak pernah cuba. mcm menarik je makeup remover tu :)

    ReplyDelete
  2. Sis guna produk ni CR since dapat trial pack dari Guardian bulan August lalu.. Sekarang dah habis, so sis cadang nak beli botol besar.

    Best jugak sebab lepas cuci muka rasa moist dan bersih, langsung takde sisa make up..

    ReplyDelete
  3. Micellar water tu nampak best! Boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  4. tomoto ni sangat bagus bila dimakan saja... bgs la dah ada produk dgn menggunakan tomato ni...

    ReplyDelete
  5. nampk best. tp masa nk buat tu la yg terbantut skit. yg jalan pun cleanser je. hiii

    ReplyDelete
  6. Harga dia tak mahal..bolehlah masuk dalam wishlist kena cuba ni, haha..Muka breakout teruk skrg,

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.