Promosi #SatuNation Watsons & Watsons Haul by CR

Assalamualaikum dan Hai Watsons Haul | Ada ke orang wat post watsons haul ni? Hiks. Nampak sangat dah takde idea kan. Dah baca belum ...

Assalamualaikum dan Hai

Watsons Haul | Ada ke orang wat post watsons haul ni? Hiks. Nampak sangat dah takde idea kan. Dah baca belum post sebelum ni yang berkaitan dengan Family Day CR?Mana yang belum boleh klik SINI. Nanti CR sambung Part II. Nantikaaaannnn. Berbalik pada post ni pulak. Watsons ni adalah satu tempat yang CR paling suka pergi. Sebab apa? Sebab drugstore yang boleh dikatakan semua ada apa yang kita cari. Nak cari lipstick? Bedak? Ubat gigi? Vitamin? Bermacam-macam jenis ada. Cuma kita je nak pilih jenama yang mana. Kan?


CR masih ingat lagi masa zaman belajar dulu2 kala. Hujung minggu mesti outing keluar dengan kawan2. Bila dah masuk waktu solat mesti lah kita kena sembahyang. Bila da selesai mula lah pakat ramai2 dengan kawan pergi watsons. Nak tahu watpe? Guna sample yang display tu. Haha. Dari eyeliner ke lipstick. Tak cukup dengan tu,pergi pulak bahagian perfume. Sembur satu badan. Mujur tak kena halau keluar je,tapi nampak la sales girl tu pandang semacam jeeee. Mohon ampun yer. Almaklum lah masa tu muda remaja lagi😆

CR dulu ada member jugak yang kerja Supervisor di Watsons ni. Jadi selalu la jugak lepak watsons sambil borak2 dengan dia. Bila ada offer dia akan bagitahu la dan mana brg yang lagi okay dan murah. Tapi sekarang dia dah berhenti kerja situ sebab dapat kerja lain. Jadi sekarang dah jarang la pergi. Pergi bila ada barang nak cari jer.


So, apa yang Cik Renex beli?


Sales

1. Nivea Body Cream (RM20.24)
Ni sebab terpengaruh dengan iklan Siti Saleha & Shukri Yahaya la ni. Haha

2. Sendayu tinggi Doll Skin Foundation (RM 36.23)
Beli sebab nak try. Sebelum ni CR pakai BB cream Pixy,so nk tukar ke ST lak. Tapi macam xsesuai lak dengan muka CR. Baru tiga hari pakai,tgu 2minggu dlu.

3. 2 Pixy 2way Compact powder refill (RM17.85)
CR memang pakai bedak Pixy so bila ada offer untuk 2nd separuh harga,terus beli. Save bajet. Hehe

4. Mask (RM4.13)
Ni sebab cashier tu tanya nak beli yang lain x? Mask ni ada offer PWP. Terpengaruh terus beli. Hahaha

Total RM78.45🙇



Watsons buat sales sehingga 4 September. Cepat2 pergi tengok kot ada yang berkenan







Boleh klik sini dulu untuk tengok barang mana yang terlibat dengan sales.



Kbye!

You Might Also Like

12 komen

  1. e'in pun kalau nak beli barang make up ke ape, memang beli kat watson.. hihi

    ReplyDelete
  2. Ana pun suka beli brg kosmetik dkt watson. Kalau ada promosi lg macam2 nk beli.

    ReplyDelete
  3. ni yang nak pegi watsons cepat cepat hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe suka Watson gak.. tapi kadang2 kat kawasan lipstick tu tester tah apa apa rupa jadinya. buruk benar.. nak tengok sample x jadi sebab da buruk..

    ReplyDelete
  5. Sis suka juga buat haul dan suka baca shopping haul tak kira beli dari mana even 7E sekali pun.. Saje suka-suka kann CR.. Sis ternampak Doll Skin foundation tu macam best.. So bebila pergi Watson boleh belek foundation ni..

    ReplyDelete
  6. nmpk pixy tuuu.. hehe.. busyra dri dlu smpai skrng pixy x tinggl..

    ReplyDelete
  7. rabia pun suka beli dekat watsons ni

    ReplyDelete
  8. Nanti please buat review pulak. Hehe. Nak tahu review ST doll foundation tu

    ReplyDelete
  9. Omg kita pon sama jugak, kalau keluar dengan kawan je mesti masuk watsons lepastu try tester dia. Dah alang-alang watsons tengah on sales, boleh lah tambahkan koleksi

    ReplyDelete
  10. Akak pun kalu beli barang keperluan pun selalu beli kat Watson.. Memang rambang mata jika Watson wat sales kan..

    ReplyDelete
  11. aa, memang watsons jadi pilhan if nk mmbeli barang cam gini.
    dari gmmbor yg CR tunjuk tu mek berkenan 2 benda :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)