Wednesday, June 21, 2017

Name Card Percuma dari Pixajoy.com dah sampai


Assalamualaikum dan Hai


Name care

Sebelum ni CR ada share mengenai name card free dari Pixajoy kan. Siapa yang belum baca boleh Klik SINI. Tapi CR tak sure masih ada lagi ke x promotion tu. Korang cuba klik https://www.pixajoy.com.my/name-card 




Pixajoy

Akhirnya,name card CR yang tempah dari pixajoy dah sampai. Pixajoy bagi masa 14 hari sahaja untuk redeem yang percuma tu. Kotak namecard tu memang pixajoy akan bagi sekali pada kita. Senang nak simpan kan. CR buat namecard ni pun untuk bisnes CR tu. Senang nak promote kan. Mana lah tahu ada yang tersangkut nak beli bantal ke keychain ke. Hehe.


Name card
Ni design CR sendiri. Guna je gambar yang memang sedia ada dalam pixajoy tu. CR lagi suka guna yang blank template. Senang kita nk tukar. Kalau guna template yg ada tu pun boleh jugak. Lagi senang,tinggal edit-edit maklumat kita sahaja. 



First design tu CR kena re-edit semula sebab melebihi kawasan merah. Kalau print jugak memang takkan masuk dalam namecard tu. Nasib la boleh re-edit semula. Last minit buat design ni.tak pro memang tah hape2 je la design dia. Harap maklum. Huhu. 


Mana-mana yang perlukan namecard tu boleh la try tengok kat website Pixajoy ye. Mana tahu ada rezeki,pixajoy wat free lagi. Hee.


15 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. Lawa kad Reen. Buat Siqah nak ada kad blogger juga. Tapi tak tahu nak bagi sape. Haha.

    ReplyDelete
  2. nakkkkk...sila la bagi kat akk cik Renex yg manisss

    ReplyDelete
  3. Cantiknya name kad awak.. =) Pandai awak design..

    ReplyDelete
  4. dah nak buat hari tu, tapi idea kreatif tak kunjung tiba. sedih!

    ReplyDelete
  5. wahhh cantik design tu CR.. munge2 chenta kat tepi tu..

    ReplyDelete
  6. Bestnya, senang bila ada name card ni. Hulur je. Promosi secara tak langsung

    ReplyDelete
  7. Best gitu dpt free..nk jgk tp mcm xde guna je utk sy😂

    ReplyDelete
  8. wahh bestnya dah siap. hehe. tahniah ya :)

    ReplyDelete
  9. Cantiknya reen. Ada pun dah redeem hari tu name card utk blog. Tp kena buat baru sebab dh tukar domain kan.

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡