Menang novel!

April 20, 2017

Assalamualaikum dan Hai.

Hai bloggers. Ada yang rindu tak? Maaf sebab lama tak blogwalking. Kadang tu sehari sempat singgah 2 3 blog je. Kejap lagi Cik Renex sambung blogwalking okay.


Menang

Sebenarnya nak cerita yang Cik Renex menang novel dari @yazid.vscofest. En. Yazid ni anjurkan satu contest yang senang sangat. Tag 10 kawan kita kat post Instagram dia. Apalagi, CR pun terus tag 10 kawan. Alhamdulillah ada rezeki menang. Dia suruh pilih satu dari lima novel. CR pilih yang ni. BILA KAU KATA CINTA karya RAZLINA AZURA.

"Dengan Izin-Mu aku bertemu,
Dengan Izin-Mu aku bersatu,
dan dengan Izin-Mu jua aku bahagia.

Sebenarnya lama dah tak baca novel ni. Kadang tak sempat sebab sibuk menjahit & TIDUR. (Tidur yang lebih sebenarnya). Baca sinopsis di belakang macam best.



Ni instagram yang bagi hadiah novel. THANKS EN. Yazid. Semoga dimurahkan rezeki. 5 6 7 Mei 2017 nanti ada VSCO Festival di Megamall Kuantan. Banyak vendor2 akan buka booth masa tu. Jom kita g terjah.


Untuk siapa2 yang ada Instagram & Facebook , boleh add CR di sana ye. Search je SAIDATULAZREEN . Thanks.


You Might Also Like

17 komen

  1. Alhamdulillah rezeki reen. Dah bolehlah tu start membaca semula. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ana. Kena curi2 masa jap baca.hee

      Delete
  2. Bestnyaaa dapat novel. hihihi review tauuu nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.part review tu yang tak reti mai. Failed. Haha

      Delete
  3. bestnyaa baca novel. kita tak sempat la skrg ni nak bce novel. tgok review je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila da layan mmg best smpai xsdr ari da malam. Hehe

      Delete
  4. alahai seronoknya . memang rezeki awak tu. hhihi. tahniah :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh...bestnye dapat novel. IQ pun ske bce novel dlu.tapi dlu la...skrg da kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann.kena cari masa jgk abiskan baca novel ni. Hee

      Delete
  6. Tahniah Reen! Murah rezeki :) Nanti dah habis baca, review tau. Siqah lama juga tak baca novel malay :) Banyak sangat kat pasaran, tak tahu eh nak beli yang mana. Hihi

    btw, Siqah dah follow Reen di Instagram :) IG siqah @haqisfila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki giveaway blog je tak bertuah2 lagi ni. Hehe. Part review tu payah sikit. Tak reti. 😂😀

      Thank you follow ig reen. ❤

      Delete
  7. Wahhhh syoknya menang novel macamni! Tahniah kak! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks syed. Nanti ade lagi contest mcm ni, akk tag ye.

      Delete
  8. thniah kak ! best ah lyn novel neh btw salam terjah dari https://www.facebook.com/groups/kamisukaterjahblog/

    ReplyDelete
  9. Tahniah CR, bestnya dapat novel, kan.. Tentu CR dah banyak koleksi buku.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe