Lirik Sakit - I am Neeta ( Ost Menanti Februari)

March 07, 2017 C i k R e n e x 17 Comments

Assalamualaikum dan Hai.
I am neeta

Perasan tak kat iklan tv 3 ada promo drama samarinda baru lakonan Zul Ariffin dan Nur Fathia . Tajuk drama adalah Menanti Februari. Iklan promo dia nampak menarik dramanya. Lagi-lagi sebab abang sado Zul Ariffin yang berlakon kan.

Semangat Cik Renex google tajuk lagu dia. Akhirnya jumpa gak tajuk lagu OST Menanti Februari ni. Nyanyian I am Neeta yang berjudul Sakit. Selalu jugak dengar kat radio lagu ni. Best.  Sini ada lirik lagu ni kot2 ada yang nak karaoke nanti. 

A post shared by iamNEETA ® (@iamneeta3) on

Lirik Sakit I am Neeta


Sakit yang ku rasakan
Mengaburi jiwa ini
Dendam yang kau berikan
Cukup disini

Mengapa mudahnya
Kau sakiti
Mengapa mudahnya
Kau lukai
Mengapa kejamnya
Kau menghancurkan
Hati perasaan ini

Putih bersih Cintaku
Kau racuni Hingga mati
Cinta yang kau Berikan
Cukup disini

Mengapa mudahnya
Kau sakiti
Mengapa mudahnya
Kau lukai
Mengapa kejamnya
Kau menghancurkan
Hati perasaan ini

Siksanya hati ini
Kau selalu sakiti
Kau membukakan pintu ini
Namun engkau menusuk ke dalam
Hingga Dasar hati
Kau mencabut nadi Cinta ini


Lirik pun sesuatu sangat. Dan suka quote drama ni. "Biar bulan berganti,Februari tetap ku nanti". Drama ni akan disiarkan pada 23 Mac 2017 ni jam 10malam. Tak sabar pulak nak tengok.

#tq mai ajar akk letak video IG dalam entry. 😊



You Might Also Like

17 comments:

  1. Saya minat I am Neeta ni sejak dulu lagi diaorang muncul, memang best...

    ReplyDelete
  2. menanti februari tapi bersiaran bulan mac...hehe...

    rumah IQ tak ada siaran tv...rasa nak pasang astro, tpi malas nak bayar bil..haha

    ReplyDelete
  3. Nnti msti meletop jugak drama ni.. Ost pom sedapp

    ReplyDelete
  4. Amboiiiii tengah sakit hati ke tu hahaha.

    ReplyDelete
  5. Lagu fav mai ni, hihhi. IamNeeta comel sgt dalam video clips lagu ni.

    ReplyDelete
  6. saya suka lagu ni.. bila dengar, macam style ala2 the majistret. tapi still da best. Ingat nak try2 nyanyi kat karoeke, tapi takde..adehh~

    ReplyDelete
  7. Eee bila entah nak tayang cerita tu, lama tunggu. Tak sabar nak tengok sebab suka Fathia! Hehe.. Ehhhh kite suka sangat lagu ni. Lirik dia mendalam. 💞

    ReplyDelete
  8. First time dengar lagu ni. Ok lah sedap jugak 😆

    ReplyDelete
  9. Saya ada buat pencalonan nama Cik Renex dalam Sunshine Blogger Award. Selamat bersegmen.

    http://www.bilalelakiberbicara.com/2017/03/sunshine-blogger-award.html

    ReplyDelete
  10. Siqah tak pernah dengar lagu ni. Nak on sekarang, dalam pejabat pulak. Hihi. Nanti nak dengar :)

    Drama tu macam menarik je. Gabungan ZA dan Fathia. Nak tengok jugaklah :)

    ReplyDelete
  11. sedap dan comel jer penyanyi i am neeta tu...

    ReplyDelete
  12. Macam best je citer tu. nanti nak tegk gaklah :)

    ReplyDelete
  13. suka tengok zul berlakon
    sambil blogwalking sini =)

    ReplyDelete
  14. e'in suke lagu nie.. best gile..

    ReplyDelete
  15. Mek jugak yg tk dengor lagi 😌 Tapi tgk lirik mcm best

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)