Durrah Fadhilah Home & Mobile Spa

January 06, 2017

Assalamualaikum dan Hai. 

Kecantikan dengan perempuan mana boleh dipisahkan. Siapa setuju? Haruslah semua setuju 100% . Memang kita akan menitikberatkan pasal kecantikan ni. Sebab tu kadang-kadang kita sanggup berhabis duit untuk memastikan kecantikan kita terjaga. Ada yang sanggup berhabis beratus ringgit beribu ringgit dengan membeli barang kosmetik. Sesetengahya pulak ada yang gemar berkunjung ke spa kecantikan untuk scrub dan massage2. Tapi dengan zaman sekarang ni, banyak komitmen dengan sibuk dengan bekerja dan anak-anak(bagi yang punya anak). Balik dah lewat, nak ke spa memang akan rasa berat kaki melangkah. Lagi satu perlu memandu dan berdepan dengan kesesakan jalan raya untuk ke spa idaman. Jadinya, impian ke spa itu akan terkubur begitu sahaja.


Tapi, jangan risau kerana Durrah Fadhilah Home & Mobile Spa akan membantu anda dengan beliau ke rumah anda untuk memberi khidmat spa. Senang kan. Hanya buat temujanji dengan mereka, dan mereka akan datang ke tempat anda. Tapi servis Durrah Fadhilah khas untuk warga AMPANG,SETAPAK,WANGSAMAJU,GOMBAK. 

Untuk tempat lain boleh jugak booking pada tarikh yang ditetapkan. Tapi jika nak datang ke home spa pun boleh jugak. Booking tarikh dan masa dan terus datang ke rumah owner di DAHLIA COURT APARTMENT,AMPANG. 

Sekarang Durrah Fadhilah Ent. ada buat promosi sempena pembukaan. Rugi lah kalau tak grab. Jom tengok promosinya. 

 PAKEJ DURRAH FADHILAH HOME & MOBILE SPA

Ala Carte Manja2. 

1)Full body massage: Rm40 

2)Full body scrub : Rm50 

3)Full body bekam : Rm40 

 

Combo!! 

~Package A (1+2) : Rm80 

~Package B (1+3) : Rm75 

~Package C (1+2+3) : Rm120

 *promosi ni sehingga 28/2/2017 taw. Cepat grab sebelum terlambat. Kalau berminat boleh terus booking. 

UNTUK TEMPAHAN : 


Setiap hari bermula 9pm Untuk 11/1,16/1,31/1 booking bermula 10am-9pm 
Hanya Whatsapp "DURRAH" ke 013-9732945 untuk tempahan  & pertanyaan 




Jom kita cantik bersama2.

You Might Also Like

10 komen

  1. ok, ni memang kawasan IQ, terasa nak manjakan badan pulek =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mber reen, kalau nak try PM dia terus. dia UTM skudai jgak ritu.hee

      Delete
  2. Wah boleh war war kan dekat adik2 sis nie. Good sharing cik renex ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana Suhana sudi nk war2 kn kt adik😊

      Delete
  3. jauh2 semua..hahahahhaha.. mohon bertapak kat tawau sabah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa2kan bisnes kawan Cik Renex maju dan ade rezeki bertapak ke tawau. Hee

      Delete
  4. Bestnyaaaa. Tp, jauhnyaaaa. Hihi

    ReplyDelete
  5. Dekat ampang, bolehlah mai recommend utk kakak mai kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cpt2 inform kakak mai. Ni mber akk yg wat. ;)

      Delete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger