Obses dengan Owlie #part 2


Setiap orang mesti ada kegemaran atau kegilaan. Paling kurang ada satu kan. Sesetengah orang ada obses dengan bentuk cupcake. Macam akak aku pantang nampak cupcake,xkisah la tabung ke bekas pin ke mesti terus beli. Kadang-kadang sekali pandang bentuk cupcake tu lain macam. Hiks. Sesetengah orang obses kumpul tudung. Contohnga tudung Aidijuma, bawal kanggaroo la ape la. Masing-masing punya taste.


Untuk aku pulak, aku obses dengan burung hantu . Bukan la burung hantu yang betul2 tu. Kalau anak dia boleh tahan lagi comey. Hari tu kat tempat kerja aku ada sepasang burung hantu sesat. Seram tengok. Haha.


Yang aku minat ni burung hantu yang comel. Ala2 kartun tu. Hehe. Banyak jugak dah la koleksi aku nya. Pantang nampak. Histeria terus. Cha anak buah aku pun da sampai terjebak dengan owlie ni.




Baru ni dia pergi padang besar. Dia belikan untuk aku ngan dia. Terima kasih cha. Hiks.


Sling bag aku beli untuk cha. Tapi kadang2 aku yang pakai gak. Hahaha. Beli online dari Kak Sal. Die pembekal barang kraf.


Handbag ni hadiah birthday aku dari MH. Comel kann.


Kalau perasan header aku pun ade owlie. Penat edit guna picsart. Iols xde photoshop nak edit2 nih.huhu. boleh la asalkan ada kan. 

Sebelum entri ni aku de cerita jugak Obses dengan owlie part 1. Kalau rajin boleh la klik baca.

http://renex89.blogspot.com/2015/07/obses-dengan-owl.html

8 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.