Handmade & handsew dari bycikrenex

February 24, 2016

Untuk pengetahuan semua, Cik Renex ada wat bisnes kecil-kecilan. Takde la bisnes sangat sebenarnya. Dari hobi bertukar ke serius.Terima kasih pada yang menyokong selama ini.


BycikRenex.


Antara produk yang dihasilkan oleh bycikrenex adalah :

1. Bantal Hiasan Felt.






Harga yang berpatutan berdasarkan size yang diinginkan. Design boleh design sendiri atau Cik Renex tolong designkan apa yang boleh. Huhu. Guwa x kreatif sangat.
Material kain yang digunakan sangat lembut . BeSt Dipeluk dan tidak berbulu. Harga dalam range RM20 ke RM35 jer.


2. Car Charm





Untuk digantung dalam kereta. Boleh letak nama apa2 je pun. Range harga RM5.00-RM10.00


3. Keychain nama


Harga bergantung pada size. RM4.00 -RM6.00


4. Bubble talk




Satu bubble talk RM2.50 sahaja.



Itulah ceritanya. Untuk lebih lanjut lagi boleh la g terjah Instagram @bycikrenex. Dekat situ lagi details dan banyak contoh lain.


TQ. ♡

You Might Also Like

2 komen

  1. Comelnyaaa.... lama akak tak buat benda alah ni. Kekadang kerinduan nak buat kraf. huhu

    ReplyDelete
  2. Hee.tenkiu kak..akk msti xsmpt nk wat da sbb ank da bsr kan..kena curi2 masa wat

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger