Bikers Kental

May 28, 2013

Malam semalam punya cerita. Selepas magrib gua dengan Sam keluar ke Starmall Mentakab. Hajat hati kami berdua nak melayan mobie Fast & Furious 6 ,tapi apakan daya tiket SOLD OUT. Masa beratur nak beli tiket tu ada 3 available ticket, namun apekan daya bila sampai kat cashier tu tiket tinggal satu jer. Kecewa.

So,plan kedua tengok Bikers Rider. Lakonan Zizan Razak, Awie, Zul Ariffin dan dua orang pelakon Thailand yang comel. Kapkumkak. :)  Overall ,jalan cerita filem ni best sangat. Jalan cerita yang ringan dan lawak. Dah zizan berlakon confirm lawak.

Babak yang paling best bila scene Awie ngan Zizan dalam bilik hotel. Hewhew.

So,apa kata korang semua g melayan movie ni.

P/s : 9/10 stars.

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe