anda kipas susah mati domo?

October 20, 2011



siapa readers blog renex yang addicted giler dengan Domo?sila angkat bahu.:)


okay!aku angkat bahu.nampak takkk?memang aku peminat domo dan danbo.dua2 feature yang sangat la comel.patung domo aku ada dah.cuma sekarang nak mencari patung danbo.tapi tak tahu nak cari kat mana.korang tahu tak?


okay!lupakan danbo.kita sekarang nak cakap sal Domo dulu.hari aku nak show off something related to DOMO.ianya sangat la cutest okay!Pendrive DOMO.so sambil2 menyimpan segala maklumat dalam pendrive tu,kita juga boleh menambah koleksi pendrive Domo kan)


nak lebih details sila klik link ni yer :)





jom g terjah kat link ni utk lebih lanjut k :)

You Might Also Like

4 komen

  1. niece chu (gf abg zie) kipas-susah-mati domo taw...hehehe

    ReplyDelete
  2. iz : beli laaaa :)

    sis zie : cepat2 promote pendrive ni kat die :)

    ReplyDelete
  3. i love domo..
    obsess too much is not good actually..
    hah.
    just now,went to ipoh just to find tote bag domo..hurmm..dis thumdrive is so cute!
    whre should i go 2 hav dis?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger