panggilan pagi-pagi

by - Sunday, September 25, 2011



Pagi tadi dapat call.

'hello,ini Tunas Manja ke?'

okay,aku manusia bukan supermarket,hoho

'You bhgian IT kan,i nak tahu mengenai PO,dah apprved blum'

tak la,aku da resign..hohoho

then,dia minta no tunas manja,HellO!!tak kan ko supply barang kat tunas manja tapi ko tade no office.Adoi!tak proaktif langsung.

yang peliknya,bila aku bagi no aku kat supplier ek..huuuu..yang paling aku bengang,dia tak cakap Thank You pun.cisss,,mana budi bahasa anda..adoiiiiiii..

budi bahasa budaya kita kannnnn

You May Also Like

2 comments

  1. memang tak official langsung sebab nak antar stok pn col personal number.....ishhh3

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.