cuba jadi magnet cinta kasih

June 17, 2011 C i k R e n e x 3 Comments

salam 1 malaysia semua.hari ini sangat indah bukan.setiap hari adalah hari yang paling indah bukan


aku ada tengok rancangan Dr Fadhilah Kamsah dekat astro oasis hari tu.aku tak ingak topik apa perbincangannya tetapi mengenai JODOH.huu.tu aku semangat nak tengok sampai tak tukar channel lain.Dr ada la share mengenai jodoh2 ni.beliau cakap jodoh itu sebenarnya dekat je dengan kita.bukannya jauh pun.ada dekat2 ngan kita cuma kita tak perasan.atau mungkin kita terlalu fokus kepada yang jauh.


Dr ada la juga share mcam mana nak cepat dapat jodoh.Beliau suruh kita jadi MAGNET CINTA or Magnet Kasih. supaya orang sentiasa senang dengan kita,sentiasa kasih dengan kita. kita juga perlu sentiasa get ready bila pergi kemana-mana.ini kerana jodoh tak tentu masa datang kan..:)


Dr Fadhilah Kamsah juga ada pesan suruh kita buka minda dan hati.baru kita boleh get ready untuk memberi dan menerima kasih seseorang.kita juga kena memaafkan semua kesalahan orang baru hati kita sentiasa ready.



point tulis pasal ni??saja2 je...:3



till then.cik renex.

You Might Also Like

3 comments:

  1. jodoh2....dah ready ke /^,^/ v

    ReplyDelete
  2. uglyduck - tak ready ag,,tapi tgh siap2 kan diri..hehehe

    su - yup!kena cuba..:)gud luck

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)