masih ingatkah anda dengan new boyz, q-face, boboy , spin ?? =]


salam.sekarang ni tengah dengar lagu sambil online.kononya nak study tapi tertaip www.blogger.com.heh!aku tengah layan lagu lama2 ni.memang layannnn habis.time aku muda2 dulu.ceh,macam da tua je kan sekarang.hehe..masa aku sekolah2 dulu aku suka layan lagu jiwang2..hehehe.mari sini aku sharekan antara artis yang aku suka adalah:

1] newboyz
time newboyz keluar aku rasa lagu first yang popular "sejarah mungkin berulang"..memang layan la kan lagu tu..aku suka gak lagu "lukamu lukaku jua" , "meraung"..pas tu banyak la lagi..hee.tomok pun da glamer sekrang kan..

2]Q-Face


group ni pun aku suka.aku and akak aku suka group ni.kalau beli majalah mangga siap gunting lagi gmbr Q-face ni n then tampal kat dinding la..dalam buku la..hehehe..pas tu Q-face tukar jadi Antz lak kan..still layann jugak..hehe..lagu yang aku paling suka n still ada dlm laptop ni lagu "izinkanlah"..best2..tapi group ni da tak de da..yg aktif lagi just fairuz..fairuz aktif ngn teater jugak.aku da follow blog dia and da add dia kat facebook.dapat facebook die pun kebetulan sebab aku add kawan sama praktikal ngan aku kat JBA temerloh,ahmad bakhtiar..pas tu nampak muka fairuz dalam album BAd..ape lagiii..terus add..hehehe..semangat tak??try cari NOH kat facebook,tapi tidak jumpa pun...huuu

3]BOBoY
boboy pun best..tapi macam da tak wujud da band ni..maybe semua da berpecah kan and da smbung belajar or da keje kan..lagu boboy yang aku suka "episod cinta"..memang besttt...

4] SPIn


ha..spin aku paling sukaaaa.lagu spin bnyk dalam laptop ni haaaa.aku suka lagu "dimana janjimu dulu"..huhu..semua lagu spin aku suka weh..



kalau terkenang balik zaman dulu2 seronok kan.lagu dulu ngan lagu sekarang bnyak beza.sekrang pun da banyak band indie.aku pun layannn band2 indie especially band COUPLE,MUH,BUnkface n of cos YUNA..hehe..bnyk lagi yg aku suka..nanti2 la masuk dalam list lak kan.nanti aku share lagu duet and telemovie pe yang aku suka tengok..hee..nantikan...


sekarang mahu study consumer.itupun kalau mata ku ini mengizinkan.wahai semangat!!datangla kau kembali ke badan aku.aku da hilang semangat ni..

26 comments:

  1. minat qface...spin....ngan boboy...NB kurang...ehehhee...;p

    ReplyDelete
  2. alamak. tringat lh plak ddy zaman kakak ddy minat dieorg nie sume. dahsyat.

    ReplyDelete
  3. Lagu-lagu daripada keempat-empat artis berkumpulan di atas sememangnya amat berhantu di sekolah terutamanya di asrama lelaki. Barangsiapa yang memasang lagu itu kuat-kuat atau memiliki kaset artis berkumpulan berkenaan di dalam locker, nescaya akan menjadi mangsa keganasan oleh kebanyakan penghuni asrama.

    ReplyDelete
  4. aina : hee..newboyz pun best jugak..=]

    ReplyDelete
  5. ddy : hee..dahsyat mcm ne tu??=]

    ReplyDelete
  6. tukangkomputer : haha..nape jadi mangsa keganasan tu?sebab ramai peminat eh...hehe

    ReplyDelete
  7. hanya mampu senyum je.. tanpa memberi komen.. ahahahah

    ReplyDelete
  8. suke vokalist q-face tue.. merdu jer suaranye...

    ReplyDelete
  9. fairuz : hehe..senyum sentiasa yer..=]ramai suka q-face ni..heee

    ReplyDelete
  10. unai : vokalist qface??hehe..mesti bangga vokalist tu..hehe..

    memang merdu pun..i likeee..=]

    ReplyDelete
  11. okay..sezaman lah kita. hakhak. hana suka lagu 'demi masa' by boboy. :p spin minat juga :)

    ReplyDelete
  12. Ya ALLAH, sumpah rindu gila diorang!! hahaha. walaupun sengau sengau tapi seap woo lagu2 dorang. sampai sekarang masih layan lagi lagu dorg. especially spin!! achik dulu hensem hehe. :))

    ReplyDelete
  13. anne : demi masa eh..da tak ingat da..hehe..

    ReplyDelete
  14. fadhlina : hehehe..memang layann kan lagu dieowang..achik skrg pun encem jugak..=]

    ReplyDelete
  15. fairuz : heehe..senyum sorang2 bahaya ni..pelik org tgok nanti..heee..=]

    ReplyDelete
  16. fairuz : ahahhaaa...pantas ye....;p

    renex : takpe....die senyum sorang² takde orang nampak...ahahahahaa....;p

    ReplyDelete
  17. debor ngat eh....
    kantoi la mase muda2 dlu ko jiwang karat...
    hahahahahh~

    ReplyDelete
  18. huhu..eemm..minat m.daud kilau lah..hehe

    ReplyDelete
  19. aina : cnfrm ke tak de org nmpk..hehehe

    ReplyDelete
  20. wawa : hehe..mase dulu2 tak karat lagi weh..haha

    ReplyDelete
  21. cik kiah : minat m.daud kilau eh.cnfrm terer gelek..heehehe

    ReplyDelete
  22. renex : konfem...dalam opis tu die bilik sorang...ehehheee...;p

    ReplyDelete
  23. ainaa : hee.ye ke sis..kalo sorg2 takpe..selamat..hehe

    ReplyDelete
  24. tapi zaman ini.. adalah zaman terbaik dllm hidup ku.. uhuhu

    ReplyDelete
  25. yup..zaman ini zaman terbaik kan..zaman dulu mematangkan kita..

    wish u gud luck..=]

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.