Thursday, December 8, 2016

365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria



Bestnya kalau dapat menang giveaway ni. Ada planner memang senang. Takde la terlupa pape hal yang penting. 

Senang je nak join. Klik gambar kat atas tu jer.

2016 best nine untuk pengguna Instagram

Assalamualaikum dan Hai.

Siapa pengguna Instagram mesti tahu ape tu 2016 best nine. Tahun lepas ade jugak wat. Tahun ni kita try tengok lagi antara gambar sepanjang 2016 mana yang terbaik di antara yang terbaik.


Kalau Facebook pulak,ramai yang share video kan. Cik Renex pun baru wat n share. Saja suka2. Haha.

Untuk 2016 best nine ni,meh cik renex ajar macam mana nak wat.

1. Taip 2016bestnine.com

Instagram

2. Untuk ruang id tu, letak Id instagram korang.

3. Klik GET seterusnya tunggu die generated dulu gambar mana yang terbaik. Sabarrrr



4. Taraaa. Siap. Tinggal share kat Instagram je. Senang sangat. Selamat mencuba.



Yang atas ni cik renex wat untuk igshop cik renex : @bycikrenex.


Kalau account Instagram private tak boleh nak wat. So, publickan sekejap account kita. Lepas dah siap,privatekan semula. Haha. Tu cara cik renex wat untuk account Ig @cikgheenn. :)

Wednesday, December 7, 2016

Laman Kreatif Kluang

Assalamualaikum dan Hai.

Hari ni nak share satu tempat yang best bila datang ke Kluang. Aku memang kerap ke Kluang sebab Akk memang stay sana. Selalu la jugak bawak ma g melawat ke Kluang. Program Laman Kreatif ni baru wujud tahun ni. Mula2 tak banyak lagi,lama2 banyak dah. Sangat kreatif.

Laman kreatif Kluang? APEKAH?


Laman Kreatif ni sebenarnya lorong belakang bangunan. Dekat dengan Taman Merdeka kalau tak silap. Senang je nak cari. Lukisan mural kat dinding bangunan ni sangat cantik. Memang berbakat sungguh artist yang lukis mural ni. Tabik!


Ni antara gambar yang aku sempat bergambar.

Kluang
Latar belakang tu tulisan perkataan Kluang.


Call bos jap nak mintak cuti panjang lagi. Haha

Kluang
Lama tunggu uncle ni siapkan baju raya tahun depan.

Kluang
Ni gambaran sepanjang lorong Laman Kreatif ni. Kiri kanan penuh dengan hasil lukisan mural tangan2 berseni dieorang ni.

Kluang
Kesian cha makan sorang je Asam pedas dan cendol. Huhu

Jdt
Muka tu jangan serius sangat pakcik. Tuang kopi je pun.

Jdt
Semangat JDT. Aummmm

Kluang
Jom mendaki gunung lambak.

Kluang
Yang ni paling terbaru. Ada payung2 kat atas tu. Cantik sangat kan.


Kreatif. Sangat sangat kreatif. So mana2 yang stay berdekatan dengan Kluang boleh la pergi terjah. Untuk wedding photoshoot pun cantik gak ni.



CONTEST #LASTGIFT BY SOFIEADIE


Klik sini @ gambar kalau nak join.

Tuesday, December 6, 2016

Giveaway SAYA NAK KURUS SECARA SIHAT DENGAN PASSION D'TOX!

Assalamualaikum dan Hai


passion dtox


lama tak join Giveaway. So hari ni baru berkesempatan. Harap ada rezeki la menang sebab memang de masalah berat badan pun. hiks


Siapa yang perlu cuba produk Passion D'Tox? Produk ini sesuai bagi mereka yang:


  • sukar menurunkan berat badan
  • mengalami masalah sembelit
  • sering cepat berasa letih dan hilang tenaga
  • memiliki masalah mulut berbau (petanda bagi masalah pencernaan)
  • mengalami masalah kulit seperti gatal-gatal, alergi, jerawat dan sebagainya akibat terlebih toksin dalam sistem badan 

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk Passion D'Tox, sila ke laman rasmi berikut: http://passiondtox.com

Jom ramai2 join. Klik gambar untuk join GA okay. bai.