Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang

by - Friday, October 11, 2019


Printed pillow murah

Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang  Assalamualaikum dan Hai. Tengah gembira ke tu sebab hujung minggu dah kembali. hee. Kemana plan anda hujung minggu ini?

Cik Renex nak berkongsi satu produk dari bisnes kraftangan CR. Untuk yang masih tidak tahu lagi, CR ada satu bisnes part-time iaitu @bycikrenex. Nanti boleh la terjah ke instagram atau facebook @bycikrenex ye. Disitu ada CR update beberapa produk yang CR buat antaranya bantal hiasan untuk hari jadi, perkahwinan, pertunangan , keychain badge, button badge dan sebagainya.


Untuk kali ni CR nak berkongsi produk bantal bercetak gambar sendiri atau dalam bahasa omputehnya Printed Pillow. CR ada sediakan TIGA size sahaja dan sizenya bukan size yang besar seperti bantal untuk tidur tu taw. Sesuai untuk perhiasan sahaja dan dijadikan hadiah pada orang tersayang.

Size dan Harga bantal bergambar/printed Bycikrenex


Hadiah hari jadi


Berikut adalah beberapa contoh bantal yang CR pernah buat:

1. Hadiah Hari Jadi


Boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang sempena hari jadi mereka. Yang seronoknya boleh letak gambar atas bantal tu dan juga ucapan untuk mereka. Menarik bukan. CR akan designkan mengikut idea anda, jika tiada idea. CR boleh tolong designkan dan pilih mana yang berkenan di hati anda.

Bantal ultraman

Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang

2. Hadiah kepada pasangan pengantin


Selain itu, kalau dah bosan asyik bagi hadiah pinggan mangkuk, frame gambar atau alat elektrik pada pasangan pengantin, boleh juga hadiahkan pada mereka bantal printed ini. Nanti CR akan designkan mengikut idea dari korang. Berikut adalah beberapa contoh bantal yang pernah customer CR has order.

Bantal printed hadiah kahwin

Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang


3. Hari Graduasi @ Program


Untuk hari graduasi pun boleh. Cuma bagitahu nak letak gambar apa, tema apa, ayat apa. Nanti CR akan cuba design dan realisasikan idea anda. 

Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang

4. Hari Guru


Bantal printed CR memang menjadi kegemaran apabila tiba Hari Guru. Ramai yang order untuk dihadiahkan pada guru tersayang dan juga guru kepada anak masing-masing.

Idea hadiah hari guru

Contoh hadiah hari guru

5. Cenderamata selamat bersara


Kalau ada rakan sekerja nak bersara?Tapi buntu tak tahu nak hadiahkan apa? Cepat-cepat lah roger CR dan tempah bantal dengan CR. hehe

Happy retirement


6. Pasukan kelab bola kegemaran

CR jahit bantal ni special untuk penyanyi kegemaran sis iaitu Elyana. Beliau kan peminat fanatik Liverpool, sebab tu CR hadiahkan bantal ni pada dia. 💞


You'll never walk alone pillow

7. Bantal Happy Anniversary 

Bila tiba hari ulang tahun perkahwinan, nak nampakkan kelainan sedikit boleh la tempah bantal ni dan buat kejutan hadiahkan pada yang tersayang. 

Hadiah happy anniversary

8.  Bantal badan uniform

Bantal abam polis ni CR buat khas untuk sepupu CR yang baru tamat latihan polis. Ada lagi pilihan lain, boleh je roger2 CR. 

Bantal hadiah hari jadi

9. Random


Customer CR tempah bantal ini untuk dihadiahkan pada kesayangan dia. Kreatif juga customer ni sebab letak lirik lagu atas bantal. 

Bantal Bergambar @ Printed Pillow , Idea untuk anda hadiahkan pada yang tersayang

10. Bantal Alphabet | Huruf ABC


Yang ni pula, bantal untuk belajar. Sesuai nak bagi pada anak2 yang baru nak belajar ABC. 

Alphabet pillow




Ada tak yang berkenan di hati? Kalau ingin menempah boleh terus whatsapp CR yer, nak tanya2 dulu pun boleh.. Klik link di bawah . Terima kasih!



Instagram : @bycikrenex
Facebook : Bycikrenex




You May Also Like

6 comments

  1. comelnya.. pelbagai bentuk pula tu.. Ohsem..

    ReplyDelete
  2. Wah bagus ni, menarik hati yang tersayang xD

    ReplyDelete
  3. Comel comel semuanya CR. Kalau nak tempah, kita whatsapp awak ye.

    ReplyDelete
  4. Cantik.. Bila2 nanti boleh la tempah jugak

    ReplyDelete
  5. comelnyeee!

    nk jwb soalan kat blog..
    sy pembantu makmal batch 2012..
    sama batch la kiteee! hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.