Lirik Lagu OST Klik! Pengantin Musim Salju - "Sebenarnya" ; Alif Satar dan Siti Nordiana

by - Friday, May 25, 2018

 "Sebenarnya" ; Alif Satar dan Siti Nordiana



Siapa di sini layan drama Klik!Pengantin Musim Salju? Aku kadang tak sempat nak layan sebab masa tu berbuka puasa kan. Sempat tengok hujung2 je dan tunggu ulangan je la kalau ada. Tertarik nak tengok cerita ini sebab ada hero dan heroin ni. hehe. Drama ni juga diadaptasi dari novel Klik! Pengantin Musim Salju karya Suri Ryana.


Dan macam biasa, aku suka lagu Ost drama ni. Siti Nordiana memang penyanyi favourite aku. Dan Alif Satar memang tak dapat dinafikan suara dia memang best. Jom tengok lirik lagu yang CR sertakan sekali ni. Di youtube masih tiada lagi MV official. Tapi boleh di dengar di Spotify atau itunes.



Lirik Lagu OST Pengantin Musim Salju 

"Sebenarnya"

Alif Satar dan Siti Nordiana


Ku tau kita saling melukai
Walau telah berkali
Kau masih disini

Dan bila ku berjauhan
Membuat ku sedari 
Dirimu terbaik buat aku

Apalah aku tanpa kasih dan sayangmu
Terimalah maafku oh sayangku

**Sebenarnya telah lama
Ku jatuh hati padamu
Bagaimana harus aku
Nyatakan cinta padamu

Sebenarnya telah lama
Ku menantikan dirimu
Ku harap kau pun juga begitu**

Hatiku tidak pernah meragui
Tak pernah pun sekali
Kerna ku masih menyayangi

Apalah aku tanpa kasih dan sayangmu
Terimalah diriku oh sayangku

ulang **

Bagaikan bidadari 
Kau beri hidup erti

Saat diri mencari cahaya
Kau disana menunggu diriku
Terus mencintaiku





You May Also Like

8 comments

  1. Ana on off tgk drama ni sebab waktu siaran tak berapa nak kena. Selalu pkl 10 tu ana layan lah juga. Kena maraton hujung minggu je.

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak dgr full version

    ReplyDelete
  3. Pernah juga sesekali tengok tapi sekarang dah lama tak tengok. Tak sempat hehe

    ReplyDelete
  4. aida dah terlayan plak citer ni.
    iyer la. memula malas, at last, ter follow.

    ReplyDelete
  5. macam best pula cerita ni.. hehe https://nanafidenaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. comel lagu ni.. haih sukala citer ni sebab place setting dia menarik sangat =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.