Contoh Hadiah Hari Guru

by - Monday, April 30, 2018

Hadiah Hari Guru 2018

16 Mei setiap tahun memang akan dinanti2kan oleh setiap orang kerana pada hari tersebut adalah hari untuk meraikan cikgu kita. Pada masa tu juga kita akan hadiahkan guru kita dengan pelbagai jenis hadiah tanda menghargai jasa-jasa mereka.

Kebiasaanya,kita akan membeli frame gambar,mug,pen dan macam-macam lagi.

Tapi pada kali ni, Cik Renex ingin kongsikan idea atau contoh hadiah yang boleh diberi pada guru anda mahupun guru anak-anak anda.

Sebenarnya, hadiah ini adalah produk dari Bycikrenex iaitu igshop CR sendiri. Kalau ada yang berminat boleh la PM CR yer. Hadiah yang CR buat ini pastinya murah dan cantik. *pujidirisendiri hahaha


Contoh Hadiah Hari Guru 2018
Hadiah Hari Guru


CONTOH/IDEA HADIAH HARI GURU

1. Keychain Laminate & Felt Hari Guru

Contoh Hadiah Hari Guru 2018Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Keychain ni adalah berasaskan felt dan gambar yang CR dah laminate kan. 

2. Keychain Printed Felt Hari Guru


Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Untuk printed felt pulak CR print terus atas kain felt dan jadikan keychain.

3. Fridge Magnet Hari Guru

Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Untuk design2 ni adalah limited stock. 

4. Keychain Thanks Teacher Hari Guru


Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Kalau yang ini pula boleh letak nama guru tapi limited nama cikgu hanya 10 huruf sahaja. 

5. Bantal Printed Hari Guru

Contoh Hadiah Hari Guru 2018

Printed pillow atau Bantal Printed ini ada beberapa design lagi. Jika berminat boleh whatsapp CR untuk lihat design yang lain. Anda boleh tambah nama cikgu dan juga nama anda di atas bantal tersebut. :)


Untuk Keychain , pada tahun ini CR akan sediakan plastik dan topper diatas, jadi senang untuk tulis nama guru dan penerima di topper tersebut.



Ada tak yang berkenan di hati? Kalau ingin menempah boleh terus whatsapp CR yer. Klik link di bawah . Terima kasih!


Instagram : @bycikrenexFacebook : Bycikrenex






You May Also Like

35 comments

  1. Antara yang dicari untuk diberi pada guru..

    ReplyDelete
  2. Untunglah cikgu2 dan cikgi2 semua.
    Ada hari khas untuk menyambut mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah .siap dapat hadiah lagi tu..huhu

      Delete
  3. wah seronok cikgu2 kalau dapat nih

    ReplyDelete
  4. berapa kos pos pulak? semoga biz cik renex maju sokmo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm8 utk pos laju, kalau pos ekpress drop boleh jgk rm5

      thanks abam kie!aminnn

      Delete
  5. MESTI RAMAI YANG AKAN CARI NANTI NI

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 mcm tu lahh cik ash, doakan yer

      Delete
  6. wahh dah nak dekat dah hari guru. rabia pun dulu cikgu tadika

    ReplyDelete
  7. Ciksue berminat yang fridge magnet tu. Menarik sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kann.meh2 beli :) magnet tu awal2 dah sold out dah..

      Delete
  8. menarik la fridge magnet tu cik renex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu pling cpt abis.nti ada stok da, CR roger2 ye

      Delete
  9. lame tk hadiahkan cikgu. hihi. nnt kalau ank mek dah besar boleh tempah dgn CR. hhu. that time dah bigger la perniagaan CR.

    ReplyDelete
  10. Idea baru ni...kalau xde budget pun at least ade jugak kenangan utk cikgu..murah ke tak bukan tu nilainyaa

    ReplyDelete
  11. Comellah hadiah hari guru, untunglah sapa yg dapat

    ReplyDelete
  12. Beruntungnya cikgu zaman sekarang ni kan. Anak murid boleh bagi pelbagai jenis hadiah. Cuma rambang mata je la nak memilih.

    ReplyDelete
  13. kalau dulu, tak sabar nak hari guru..tak sabar nak bagi cikgu hadiah..dulu fikir bagi cawan je..ahaha..sekrg dah ada macam-macam..cantik pulak tu

    ReplyDelete
  14. comel-comel semuanya.. mesto cikgu-cikgu suka kalau dapat ni.. buat kenangan semasa di alam perguruan kan

    ReplyDelete
  15. Nice suggestion! hehe ^^ Excited nak sambut hari guru tahun ni :3

    ReplyDelete
  16. Thanks for the infor, now I know what to buy for teachers' day.

    ReplyDelete
  17. Boleh juga dijadikan alternatif kepada pen yang asyik dijadikan pilihan hadiah hari guru.

    ReplyDelete
  18. Comel, cute dan adorable sungguh design awak CR.. Anyway, tahniah diucapkan kerana awak menjadi salah sorang top commentator dalam jurnal akak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/top-commentor-april-mei-2018.html

    ReplyDelete
  19. wahh comelnya Kak .. nice suggestion :)

    ReplyDelete
  20. Cantik2.kreatif awak ni eh.😘

    ReplyDelete
  21. Alaa comelnya semua...semoga mendapat sambutan kak Reen.

    ReplyDelete
  22. cantik2. nice idea :D

    p/s: btw tahniah. hadiah dah pos :D

    ReplyDelete
  23. Alahaiiii comelnye semua hadiah tu!

    ReplyDelete
  24. Pretty! This was an extremely wonderful article.
    Thank you for providing this info.

    my blog post visa di dai loan

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.