Selamat datang 2018!

by - Sunday, January 07, 2018





Selamat datang 2018! | Hari ini genap seminggu kita masuk tahun 2018 dan ini adalah entri pertama untuk Blog Cik Renex. Kawan-kawan blogger pastinya dah ramai buat entri throwback atau recap untuk tahun lepas iaitu tahun 2017. Maaflah,Cik Renex baru nak update kali ni, macam biasa tak tahu la busy apa sampaikan tak tertaip blog.


Jadinya mari kita throwback untuk tahun 2017.

Peribadi

Sebenarnya tahun 2017 adalah tahun kebangkitan Cik Renex dari kekecewaan lepas mengalami sedikit kekecewaan pada 2016. Siapa kita untuk menghalang ketentuan dariNya andai kata da tertulis dia bukan untuk kita. Pelbagai usaha dilakukan,tetapi tetap tidak dapat diteruskan dan putus di pertengahan jalan. Maka CR hanya perlu redha dengan takdir ini. Doakan CR bertemu jodoh yang lagi baik untuk tahun ini. Azam tahun ni moga tahun ni dah tak single. hikhik. aminn.

Blog

Tahun ni juga,CR ada dapat beberapa job dan Alhamdulillah atas semua rezeki. Semoga blog CR makin maju dan CR pun makin bersemangat nak tulis blog dan kerap update. Doakan! oh ya, tahun ni jugak CR dah jumpa team yang lama dicari iaitu Team Blogger Pantai Timur. Dan tahun ni jugak CR kenal ramai kawan blogger baru. Semoga perkenalan kita kekal buat selamanya.

Google Adsense

Alhamdulillah jugak sebab bulan September 2017 ,blog CR telah lulus google adsense. Yeay!! Tapi sampai sekarang tak dapat nak cashout lagi, tak berapa mahsyuk. hee. CR masih banyak lagi nak belajar mengenai google adsense lagi. 


Itu sahaja lah yang CR nk throwbackkan. Kejap lagi nak blogwalking pada blog2 yang sempat CR blogwalking. 😁Rindu nak baca dan tak sabar nak baca apa azam baru korang. 😎



You May Also Like

26 comments

  1. Semoga di tahun ini awak akan lebih bersemangat lagi CR.. HAPPY NEW YEAR..😉

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah CR! Semoga tahun ni blog CR terus maju lagi ya

    ReplyDelete
  3. Good luck cik Renex! hope everything goes well as planned! ^^ wah bestnya dah lulus adsense,boleh menabung sikit2.

    ReplyDelete
  4. Semoga tahun 2018 ni mendatangkan lebih kebahagiaan dan kejayaan buat reen sekeluarga. Tahniah adsense dah lepas. Ana tak apply2 lagi ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn. thanks ana. same goes to u too.

      try la apply, msti dpt nti

      Delete
  5. akak buat dah hihihihi selamat tahun baru CR

    ReplyDelete
  6. Semoga terus maju jaya dalam dunia blog. Saya dah makin sendu dah sekrang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks HH, alaa blog HH mana pernah sendu, makin mahsyuk kann. :)

      Delete
  7. Selamat meyambut tahun baru 2018.
    Mudah2an segala azam baru akan tercapai.

    ReplyDelete
  8. Moga nasi mnyak mnjd thun ni cik renex! allahumma aamiin

    ReplyDelete
  9. semoga reen dilimpahi rezeki olehNya, doakan adsense IQ approve balik. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn thanks IQ.reen doakan Adsense kembali singgah di blog IQ

      Delete
  10. Semoga ukhuwah berpanjangan 🌸😍

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru. Saya tak buat throw back sebab tak ada yg nak di-throw. Thniah sebab lulus Google Adsense
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt thun baru en.Adam. trma kasih yer

      Delete
  12. Selamat tahun baru Dari mama semoga segala impian menjadi kenyataan

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.