Suprise birthday!

by - Monday, December 11, 2017

[sumber]

Suprise birthday! | Assalamualaikum dan Hai. Hari ni merupakan hari jadi satu-satunya kakak kesayangan Cik Renex. CR dah pergi awal seminggu ke rumah dia,sebelum hari jadi dia,jadi tak dapat la nak celebrate kan. Makanya CR pun plan lain. Nak buat delivery suprise macam dah biasa sangat. 

Sebelum balik tu CR sorokkan hadiah  dalam beg untuk letak selimut2 sebab tahu dia takkan check beg tu kalau tak guna selimut tu. Risau jugak dia tengok nanti kantoi awal suprisenya.


Jadi malam tadi CR pun whatsapp dia suruh dia check beg tu kot2 ada cicir pendrive dalam tu. Kena la berlakon dulu kan. hehehe





Rupa-rupanya dia tak jumpa. Dia cari dalam bilik dia bukan bilik belakang. Abg lee yang jumpa. Tapi ok la kan. Suprise menjadi. hehehe

Nak tengok apa yang CR hadiahkan?Jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.


Bantal printed dari bycikrenex. CR design sendiri dan hantar print. Kemudian jadikan bantal. 

Nantikan kemunculan produk baru dari bycikrenex yer.



"Aku memiliki sepasang mata, tapi tidak dapat selalu melihatmu.
Aku memiliki sepasang tangan, tetapi tidak bisa selalu menuntunmu dalam gelap.
Tapi aku memiliki hati, yang selalu berdoa untukmu, dimanapun dan bilapun."
Selamat hari tua kak Fara Ashikin. 

You May Also Like

10 comments

  1. Happy birthday buat kakak CR.. Cantik bantalnya..

    ReplyDelete
  2. Comelnya reen bantal tu. Ana nk order juga dkt reen satu hari nanti.

    By the way sanah helwah buat kakak reen.

    ReplyDelete
  3. cantik bantal tu..birthday rabia 21/12 ni..jgn lupa wish nak bagi hadiah pun boleh.hahahaha

    ReplyDelete
  4. wahhh...surpriseeeee...seronok kan bila kita dpt bagi yg tersayang kejutan gitu...

    ReplyDelete
  5. comelnyaa !cute bantal tu.. smoga CR sntiasa dalam lindunganNYA, amin <3

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.