Cara buat 2017 Best nine on Instagram

by - Tuesday, December 12, 2017




Cara buat 2017 Best nine on Instagram | Feed Instagram awak ada tak dipenuhi dengan hashtag 2017 Best Nine. #2017bestnine? Feed instagram CR ada yang dah buat dah. Sebelum ni CR pernah update mengenai bestnine ni untuk tahu 2016. Baca SINI.  Jadi tahun ni apa kata kita buat lagi.

Mana yang masih belum tahu mengenai best nine ,meh CR nak ajarkan cara nak buat dia. Website ni akan generated SEMBILAN gambar terbaik di instagram kita sepanjang tahun 2017 ni. Saja seronok2 nak buat kan. Pastikan akaun Instagram anda public baru boleh buat. Kalau private tu, public kan sekejap kemudian da dapat gambarnya, tukar la private semula. hehehe.




Cara buat 2017 Best nine on Instagram



1. Pergi ke website https://2017bestnine.com

2. Taip nama Instagram kita di ruang Instagram ID dan klik GET.

bestnine instagram



3. Tunggu dia generated dulu.

instagram


4. Taraa dah siap! Senang kan. Boleh la share di Instagram masing-masing.

best nine

Jadi ini adalah cara mudah nak tengok gambar yang paling banyak Like sepanjang tahun 2017. Nak buat sendiri pun boleh. Pilih je gambar yang anda rasa paling menarik dan edit collage dengan menggunakan PicsArt ke PhotoCollage ke dan lain-lain apps di Play Store. 

Selamat mencuba!

You May Also Like

17 comments

  1. ohhh senang je. sebelum ni ada baca kena download aplikasi. tak rupanya.

    ReplyDelete
  2. ok sharing...nnt nak buat juga la..tapi utk instagrammer sendu ni...ada kah? sobss

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing cik Renex.Btw hana tak rasa nak go on jadi instagramer for 2018 *since banyak buang masa kat situ.Sobsobsob T_T

    ReplyDelete
  4. Salam singgah lagi :)

    btw jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  5. Eehh dah ada ekk.. nanti nak try la juga

    ReplyDelete
  6. Wajib buat setiap hujunh tahun ni reen. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Akak lama tak buat ... Nanti nak try la buat

    ReplyDelete
  8. tq cik renex atas prkongsian.. menarik niii.. <3

    ReplyDelete
  9. setiap hujung tahun mesti wajib check bestnine nih

    ReplyDelete
  10. tak pernh cuba..best nie tq 4 sharing cik renex

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.