Lirik Lagu Masih Cinta - Kotak

by - Tuesday, October 31, 2017

Assalamualaikum dan Hai

Lirik Lagu Masih Cinta - Kotak | Kotak bukan sejenis kotak tetapi adalah band dari seberang. Sejujurnya CR memang suka layan lagu dari sana sebab lirik dia berulang-ulang jadi kita mula ingat. Selain dari Kotak ni, minat jugak lagu dari Radja, Kangen Band, Letto , dan Firman. 

Salah satu lagu kegemaran dari kumpulan Kotak CR adalah Masih Cinta dan Pelan-pelan saja. Selain dari dua lagu hits ni, Kotak masih punya lagu lain seperti Remuk, Phobia, Mencintaku dan dia dan sebagainya. Tapi yang paling suka lagu Masih Cinta. Bermakna sangat lirik-lirik lagu ni.  kalau tak silap, lagu ni dah wujug 5  6 tahun lepas tapi still lagi orang minta putarkan di radio. 


Jadi jom kita layan video lagu ni dan lirik sekali.

 Lirik Lagu Masih Cinta - Kotak


Tik,.,tik,.,.tik
Waktu berdetik
Tak mungkin bisa ku hentikan
Maumu jadi mauku
Pahitpun itu ku tersenyum
Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Tik,.,tik,.,.tik,.,.
Air mataku
Biar terjatuh dalam hati
Mau ku tak penting lagi
Biar ku buat bahagiamu
Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya
Jadi diriku, yang masih cinta
Kamu tak tahu hancurnya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya
Jadi diriku, yang masih cinta



Untuk pengetahuan awak awak juga, untuk konsert kedua Gegarvaganza 2017 ni, Elyana akan menyanyikan lagu ni. Tak sabar okay nak tengok our LadyBos menyanyi lagu ni dalam versi dia. Masa Nabil umumkan lagu ni memang dah agak akan dapat pada Elyana rupa-rupanya betul tekaan kita. hehe.  OK tak sabar. kbai.


You May Also Like

6 comments

  1. Tahniah elyana pada konsert GV minggu 1. Tak sabar for this week performance. Ana tetiba suka dgn performance firman pula. Hehe

    ReplyDelete
  2. gee suka lagu ni!best!suara dia pun best!

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.