Hadiah Top Commentor dari Blog Starlavenderluna

Assalamualaikum dan Hai. Bulan ni ada rezeki dapat hadiah dari berblog. CR sejak akhir2 ni jarang sikit blogwalking. Line internet m...

Assalamualaikum dan Hai.



Bulan ni ada rezeki dapat hadiah dari berblog. CR sejak akhir2 ni jarang sikit blogwalking. Line internet makin teruk. Dan akhirnya CR telah tukar telco lain. Nanti CR share CR tukar ke pelan mana ye. Sekarang ni CR nak ucapkan ribuan terima kasih pada Owner Blog Starlavenderluna , Sis Shikin sebab sudi bagi hadiah untuk blogger2 yang mengomen kat belog beliau. Tak sangka terpilih diantara yang bertuah.





Hadiah yang dapat. Suka. 😍❤❤❤


Cantik kan. CR dah lama tak membeli jam sebab dah terbiasa tak pakai jam. Dah dapat hadiah ni,kena pakai selalu la..hee

Terima kak, semoga akak dan keluarga dimurahkan rezeki. Semoga prhbangan kita sesama blogger makin erat dan kekal selamanya. Ada rezeki kita jumpa.

Klik Sini untuk ke Blog Kak Shikin | Blog Starlavenderluna. Kak shikin jugak adalah part time perawat urut terapi buang angin untuk muslimah. Boleh jenguk blog beliau untuk lebih lanjut okay.



**Lepas ni CR blogwalking ye. Bulan ni sibuk siapkan tempahan dari bycikrenex. Wish me luck!

You Might Also Like

24 komen

  1. Alhamdulillah, rezeki reen. IQ jarang nak komen2 sgt, sbb BW pun bila waktu ofis je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.

      Sama lah IQ. Reen bw guna hp.kadang line ok kadang x. Mana yg sempat jer..

      Delete
  2. aah series comel ! btw thniah tau =D

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd CR. Pengomen tegar blog abam kie pun bakal dpt hadiah pd 1 ramadhan ini. peluang masih terbuka utk menjadi top 5 commenters! check it out now!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Abam Kie. Nanti sy dtg jenguk blog ye. Lama da x bw ke sana.

      Delete
  4. Allhamdulillah... tahniah... cantik jam tu reen... all the best

    ReplyDelete
  5. wow! seronoknyeeeeeeeeee.. tahniah awak..

    ReplyDelete
  6. wahh mmang rezeki. tahniah menang ya CR :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks nadhie wueen. 😊

      Delete
  7. Lawa jam tu.. Tahniahh Cik Renex πŸ‘πŸ‘

    Kena pakai selalu lah jam tu

    ReplyDelete
  8. alhamdulillahhh.. tahniah..

    nnt kerap2 bw dkt blog poyak lak na. hehehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah! dapat jam yang cantik gitu.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, happy sebab CRsuka dengan sikit cendermata dari akak... Dan terima kasih kerana sudi baca jurnal akak yang kadangkala on-off... hihi trima kasih atas doa CR dan akak pun berdoa semoga semua blogger di Malaysia nie mendapat rahmat daripada Allah dan dimurahkan rezeki.. =)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya jam Reen �� alhamdullah murah rezeki Reen tau :)

    Reen tukar telco apa tu? Siqah masa tengah bengang dengan Celcom sebab line internet teruk, memang plan nak tukar telco. Tapi duk pending je last2 sekarang dah okay Celcom :)

    ReplyDelete
  12. Seronoknyaaaaaaa CikRenex dapat hadiah πŸ˜„..
    Ini dinamakan rezeki.. 😍

    ReplyDelete
  13. Seronoknyaaaaaaa CikRenex dapat hadiah πŸ˜„..
    Ini dinamakan rezeki.. 😍

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)