Saturday, February 18, 2017

Selamat hari ulang tahun Cik Renex

Assalamualaikum dan Hai.

Cik renex
Gambar klasik kat atas ni gambar Cik Renex dengan akak. Tak tahu la tahun bila. 1991 kot. Hehe 😊☺ .Tanggal 18 Februari 1989 . 12.10 pm. Lahirnya seorang bayi perempuan yang diberi nama Saidatul Azreen. Siapa tu? Cik Renex lah. Hehe. 

Happy birthday
Alhamdulillah,syukur masih diberi kesempatan untuk bernafas dan melihat dunia lagi. Sedar tak sedar dah mencecah usia 28 tahun. Rasa macam baru lepas amik result SPM. Hashtag sweet 18teen. 

Cik renex
Semoga aku semakin kuat melangkah dan meneruskan kehidupan sekarang yg semakin mencabar. Diharap dengan usia baru ni semuanya akan jadi yg terindah dan terbaik dlm hidup aku.


Terima kasih atas ingatan dan ucapan di whatsapp, facebook,wechat, instagram dll. Amin aminn untuk doa kalian.

Baby akim
Ingatkan stacy bersalin tarikh 18hb tapi awal sehari la pulak. Huhu. Tahniah Akim Stacy.😍 Boleh la celebrate birthday sama2 nanti. Akim 18.1 anak dia 17.2 aku 18.2. Kan kan kan. 😊

26 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. HAPPY BELETED BUFDAY CIK RENEX ... semoga setiap apa yg dilakukan sentiasa dirahmati Allah swt..

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Cik Renex :)

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday Kak Reen. Stay sweet and gorgeous.

    ReplyDelete
  4. Happy Belated Birthday Cik Renex.. Semoga ceria, sihat, diluaskan pintu rezeki dan dirahmatiNya selalu.. πŸ˜ƒ

    ReplyDelete
  5. Anak stacy sama tarikh dengan anak kak ana lah. Hehe.
    #sweet18teen selamanya 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la clbrate same2 Γ±anti. Hehehe..

      Nak fefeling muda jap kak.huhu

      Delete
  6. happy belated bfday sis :) semoga diberkati selalu dan success selalu :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday cik renex! semoga diberkati Allah selalu dan dimurahkan rezeki inshaAllah :)

    ReplyDelete
  8. Wahhhh happy belated birthday kembar elsa 😘😘 semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki πŸŽ‚

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday CR..semoga sihat selalu, dipermudahkan segala urusan dan diberkatiNya selalu

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir cik renex , semoga panjang umur dan di murahkan rezeki .

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday cik renex.. Semoga terus dilimpahi rezeki dan sentiasa dirahmati Allah. InsyaAllah ^^

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday Cik Renex. May Allah bless!
    Amboii, sambut besday dgn Akim and anak dia ye~ Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fatihah.
      Aminn.

      Hik.taun dpn clbrate same2. 😊

      Delete
  13. Happy belated birthday cik renex.. smoga sntiasa berada dalam lindunganNYA. :)

    ReplyDelete
  14. Thniah CR ! Mek tak tahu pulak birthday awk Dh smoga dipermudahkan urusan dunia akhirat dan dickupkan rzeki dunia akhirat :) aminn..

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡