Hadiah untuk pemenang Giveaway Mellya Crayola

Assalamualaikum dan Hai. Baru-baru ni Cik Renex jadi sponsor untuk giveaway Blogger Mellya Crayola . Tahniah pada pemenang. Untuk hadia...

Assalamualaikum dan Hai.

Baru-baru ni Cik Renex jadi sponsor untuk giveaway Blogger Mellya Crayola. Tahniah pada pemenang. Untuk hadiah CR, pemenang bertuah dapat kat blogger Shabanu Miss Banu Story.

Nak tengok tak hadiahnya?

.
.
.
.
.

Bantal felt
Tadaaa. Bantal size A4 untuk Shabanu. Cantik ke x?

Bantal felt
Alhamdulillah hadiah da selamat sampai awal bulan baru ni. Sori lambat sikit ye. Sebab busy n bercuti lama. 😊☺ Nasib Shabanu suka bantal tu.

Bycikrenex
Untuk blogger yang masih tak tahu lagi, CR ada buat bisnes kecil-kecilan menjual bantal hiasan , keychain , pinshawl, pencil case dan macam-macam lagi. Mana yang berkenan boleh terus direct PM kat FB atau whatsapp je terus.

Ok. Bai.

You Might Also Like

41 komen

  1. Cantiknya bantal tue.. hihi nanti bleh la akak tempah dengan Cik Renex..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasihhh. Boleh2..meh2 tempah..whatsapp je terus kalau nak tmpah ye. 😊

      Delete
  2. Wah comelnya hehe. Nanti pemenang ga elsa mesti dapat macamnie jugak dari akak kan 😘 Cantik cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Elsa. GA elsa nti dpt lain skit. Bntl bntuk brung hantu. :)

      Delete
  3. Comelnya CR. InsyaAllah nanti Ana nak order jugak lah 😘

    Tahniah pada pemenang ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana Suhana..nak order nti whatsapp je CR terus yer. ☺😊

      Delete
  4. Cantiknya :) kalau nk buat event sesuai ade bntal tu :) insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mek. Nanti nk tmpah boleh whatsapp CR ye.

      Delete
  5. shomelnyeee adiah.. CR buat sendirik ke tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq lea. Aah.wat sndri lea. Cr ada wat bsnes bantal felt. ☺

      Delete
  6. Comelnya bantalll! boleh buat tidur ke tu? ataupun tu size keychain? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq syed. Yang ni size a4. Boleh wat peluk ngan hiasan. Hehe..yg bntuk keychain pun ada jugak. Meh la tmpah.hee

      Delete
  7. comel bantal tu.. kratifnye awak.. :)

    tahniah kepada shabanu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq e'in. 😊 berminat nk tmpah boleh wasap CR yer

      Delete
  8. Cantik cute comelll 😍😍 hehe creative sis

    ReplyDelete
  9. So lucky miss banu. Hihihi ada bantal blog gitueee, hihihi.

    ReplyDelete
  10. Comelnyaa cik renex. Kreatifnya laa. Hehe

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Cik Renex,

    Creative sungguh Cik Renex.. Comel bantal tu..
    Untung siapa yang menang.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam LZ.

      alhamdulillah, terima kasih. nak tmph wasap2 kite taw.hee

      Delete
  12. eeee. comelnya.. btw tahniah cik renex :)

    ReplyDelete
  13. Hi..blogwalking sini ^^
    http://liyanazafril.blogspot.my/2017/02/kutu-kuih-raya-ketuk-ketuk-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  14. Bertuah Banu dapat bantal comel :) Pandai CR buat sendiri. Kreaktif tau <3

    ReplyDelete
  15. tahniah kpd sahbanu. baru2 ni pun dia menang GA anjuran abam kie. bertuah sokmo dia.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)