Sunday, January 15, 2017

Menang lipstick Mary Kay Gel Semimatte

Assalamualaikum dan Hai.

Baru ni Cik Renex ada join contest dari Beauty Consultant Mary Kay , Kak Khaty. Kena teka tarikh dia mula2 join Mary Kay. Gigih Cik Renex scroll timeline FB beliau. Alhamdulillah terpilih jadi salah seorang pemenang walaupun tarikh tak tepat tapi tarikh yang paling hampir.. Yeay! Lama dah teringin nak pakai lipstick MK ni. Dapat free lagi bertambah happy. Hikhik.


Gel Semimatte
Ni dia hadiahnya. Lipstick Mary Kay Gel Semi-matte.

Gel Semimatte


Cik Renex dapat warna Mauve movement. Cantik sangat warna dia. Suka. Tak over sangat warna dia. Sebab memang suka warna yang light2 jer.



Terus pakai pergi kenduri semalam. Cantik kan warna dia. CR bukan jenis yang pakai lipstik sangat. Rasa nak pakai baru pakai. Tapi sejak dapat lipstick Mary Kay terus rasa jatuh hati nak pakai selalu πŸ˜†.


Banyak lagi warna lipstick ni. Ni antara warnanya.


Semua warna cantik! Kan. Jadi cepat2 la contact beauty consultant cepat2. 

Ni facebook kak khaty,Mary Kay beauty consultant . Terima kasih kak. Lain kali buat contest lagi yer. 



20 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. Tahniah!!! Untungnya, dapat colour yang cantik gila pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq awk. Tu lah. Suka sangat dapat warna ni. :)

      Delete
  2. wahhh.. Mary kay! beshnya menang lipstick. Tahniah cik renex ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah CR :). Cantik color lipstik tue

    ReplyDelete
  4. Tahniah... Seronoknya dapat lipstick ^_^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Rezeki awal tahun. Hee

    ReplyDelete
  6. waahh, cantiknya warna tuuu, IQ pun ske warna2 mcm tu, xover, IQ pun bukan jenis yang suka bermekap, mekap sekadar untuk hilangkan pucat di muka shja. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw, lupa nak ucap, tahniah!! hehehe

      Delete
    2. reen pun x reti nak bermakeup2 ni. just pakai fdtion bedak eyeliner. lipstick jarang2. hehe.. tq IQ

      Delete
  7. Wahhh bestnye.. Bertuah cik renex... Nk jeles boleh tak?? Hahahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.alhamdulillah..jgn la jeles.nti CR bg pinjamheheh

      Delete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡