Thursday, December 22, 2016

Barang dari Zalora dah sampai

Assalamualaikum dan Selamat Petang9

Zalora
Alhamdulillah. Barang yang lama di nanti dah sampai. Takde la lama sangat cuma tunggu dua hari jerk. Haha. Sebenarnya baru-baru ni dapat baucer dari Zalora. See,siapa cakap blogging takde hasil. Selain dari kenal kawan baru blogger dapat jugak hadiah hasil kerja kita.


Awal2 dapat hari tu tak terfikir nak beli apa. Plan asal nak beli baju tapi memandangkan purse aku dah uzur jadi beli je la purse. Rambang mata tengok. Semua cantik2.

Zalora
Aku beli ni jer. Boleh la dari takde. Yang penting aku suka design dia. Lama scroll kat apps Zalora. Yang ni jer berkenan di hati. Brand Unisa. Senang je nak order dengan ZALORA ni. Sign up account, pilih mana yang berkenan di hati , Klik Add to Bag dan Check Out. Ikot je step2 nak bayar kemudian tunggu je gdex sampai depan pintu hantar barang ni. Setel. 


Blogger yang dapat baucer, dah guna ke? Korang beli apa? Share lah. 😊

12 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. dapat 2 kali voucher. so beli 3 bags hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bestnya dapat banyam voucherrr.. jeles2. Hehe

      Delete
  2. Sebelum ni reen beli baju kemeja untuk hadiah hari lahir ayah dan adik ipar blouse satu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gembira rase bila dapat bagi hadiah kat org tersayang kan. :)

      Delete
  3. Wah cantiknye purse biru dia. Memang akan rambang mata kalau tgk dekat zalora. Ikut hati semua nak beli. Hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh menarik. Camne dapat voucher tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zalora bg email suoh wat task.hee..kalo ok.dpt la voucher tu.hee

      Delete
  5. Cantiknya, kemas sgt design tu...saya suka saya suka.. haha

    ReplyDelete
  6. Cikna prnh dpt 3x siap beli kasut kawin g tp tu dulu la...
    Gdex kat triang tu b'fungsi lg x, bru ni dpt call dr HQ dia suh amik kat Mentakab jauh giler kot...;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berfungsi lagi cikna. Hee. Yang kedai buku sebaris bsn tu. ☺

      Delete
  7. Purse tu cantik, cikna pun suka&tergoda,heheee....;-)

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡