2016 best nine untuk pengguna Instagram

Assalamualaikum dan Hai. Siapa pengguna Instagram mesti tahu ape tu 2016 best nine. Tahun lepas ade jugak wat. Tahun ni kita try tengok l...

Assalamualaikum dan Hai.

Siapa pengguna Instagram mesti tahu ape tu 2016 best nine. Tahun lepas ade jugak wat. Tahun ni kita try tengok lagi antara gambar sepanjang 2016 mana yang terbaik di antara yang terbaik.


Kalau Facebook pulak,ramai yang share video kan. Cik Renex pun baru wat n share. Saja suka2. Haha.

Untuk 2016 best nine ni,meh cik renex ajar macam mana nak wat.

1. Taip 2016bestnine.com

Instagram

2. Untuk ruang id tu, letak Id instagram korang.

3. Klik GET seterusnya tunggu die generated dulu gambar mana yang terbaik. Sabarrrr



4. Taraaa. Siap. Tinggal share kat Instagram je. Senang sangat. Selamat mencuba.



Yang atas ni cik renex wat untuk igshop cik renex : @bycikrenex.


Kalau account Instagram private tak boleh nak wat. So, publickan sekejap account kita. Lepas dah siap,privatekan semula. Haha. Tu cara cik renex wat untuk account Ig @cikgheenn. :)

You Might Also Like

13 komen

  1. Oh! begitu caranya.
    Hurm... tahun lepas patutlah tak jadi

    ReplyDelete
  2. Tak try pun lagi untuk tahin nie...hehehe

    ReplyDelete
  3. erkk baru tahu pasal ni :P nak try jugak la tgu hujung tahun :) thks renex

    ReplyDelete
  4. Thank you recommend, nak buat juga la...

    ReplyDelete
  5. xda insta so x tau..k bye! hahaa

    ReplyDelete
  6. oo CR buat bantal ni eyh ? boleh la kalau nk order kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah mek. Boleh sangattt kalau nak order. Whatsapp je terus. Hee

      Delete
  7. Siqah pun buat jugak bestnine ni. Best jugak recall balik memories sepanjang 1 tahun :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)