Tuesday, October 18, 2016

[bycikrenex] Bantal ada nama sendiri.



Assalamualaikum dan Hai.

Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat jadi hobi. Bukan apa sangat pun cuma sekarang lebih berfokus pada bantal hiasan. Untuk dijadikan hiasan kat sofa,atas meja,dalam kereta, tepi pelamin ,atas katil ,dekat photobooth dan jugak boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang.


Ni antara contoh hasil dari Cik Renex jahit

 
 Bantal superman untuk anak tersayang. 
Just bagitaw nak dsign camne. InshaAllah Cik Renex akan cuba usahakan buat.



Yang ni pulak customer tempah untuk dijadikan hadiah member tunang. Hadiah kahwin pun boleh macam ni jugak.



Pillow talk. Nak tulis ucapan pape,Cik Renex akan watkan. 


Untuk adik tersayang jugak customer ni tempah. 


Untuk perkahwinan. Gambar boleh request nak yang design mana.




So,inilah antara hasil kerja jari jemari yang tak berapa nak lembut ni. Harga ikot size. :)
Untuk hiasan akan jahit tangan, so jangan risau hiasan atas bantal tercabut. 😆

Untuk contoh lain boleh la terjah kat bawah ni.



WHATSAPP : 0177944891 

FACEBOOK | INSTAGRAM

16 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. Replies
    1. thank you mommy amanda. meh la tempah satu. hehe

      Delete
  2. siyesly memang comel. kreatifnya awak =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thanks awak. kalau nak tempah,boleh whatsapp sy ye. :)

      Delete
  3. alhamdulillah. thanksss..nti nk tmph boleh wasap sy terus... haha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Cik Renex,

    Cantik hasil kraf CR, unik.. Memang wajar dijadikan sumber pendapatan tambahan.. Elok kalau kita berbisness dari hobi sekurang-kurangnya tak mudah jemu..

    Semoga CR terus maju & dilimpahi rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.
      Alhamdulillah.. terima kasih awak.

      Aminn

      Delete
  5. cntiknya! kreatif sngt..sy suka gak wt mende2 cmnie tp x pndai..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mas. Cuba lah wat.nti mesti terus asyik nak wat je.

      Delete
  6. Assalamu'alaikum...wah cantik sekali desain bantalnya.
    Saya suka dengan logo Superman dan dibawahnya ada tulisan nama Rasullullah SAW.
    Jangan lupa follow my blog yeach...thanks.

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡