Kenduri + Ikea

27.8.2016. Sepupu belah abah aku kawen kat Putrajaya. Lama tak pergi putrajaya sebenarnya. Last mase tapey tunang ritu. 4 tahun lepas kot. ...

27.8.2016. Sepupu belah abah aku kawen kat Putrajaya. Lama tak pergi putrajaya sebenarnya. Last mase tapey tunang ritu. 4 tahun lepas kot.


Tahniah Amer & Syasya. Semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat.


Hajat di hati nak jumpa tapey n twins. Tapi pergi umah sepupu aku. Tak sempat lah.



Sebelum balik tu akk nak singgah Ikea Cheras. Layankan je la. Aku takde ape nak beli sangat pun. Ma ngan akk je la.


Bestnya kalo dapat set tidur cam gini. Tenang.


Sebelum balik minum kopi dulu yer. 
Nak jumpa Humaira pun x sempat dah sebab kiteorg balik awal. Next time pulak.

You Might Also Like

2 komen

  1. Gambar kamu sangat real.
    Gambar Ikea buat saya ingin pergi Ikea :)

    http://storyislavida.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. done blogwalking..

    yup,awak kena pergi n make sure shopping habis-habisan. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)