Wednesday, April 27, 2016

Melontar bola ke longkang.

Ghindunyaaaa kat awak blog! Lama sangar Cik Renex tak merepek kat sini. Sebulan sekali baru nak hupdate. Apa nak jadi ni. Tapi alhamdulillah duit nuffnang ada perubahan walaupun berapa hinggit jer. Hahahaha.


Baru2 ni pergi main bowling dekat Ubowl Starmall Mentakab. Itu je la satu2nya mall kat sini yang ada bowling dan wayang. Ok lah dari takde kan.


Kami pergi satu family tapi yang mainnya Cik Renex, Akk dan Abg Lee. Ma ngan cha sebagai penyokong. Huhu. Tak de rezeki nak menang. Kalah kaw2 dengan mereka berdua. Adoii camne nak lawan game bulan depan ni. Adei.


Pro sangat gayenya tuuuu



Teruk kan. Mungkin faktor penat kerja tak habis lagi. Kahkah.



Nanti kena repeat lawan ag. Tak puas hati.

10 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. kalau main boling ni IQ pun serenderr....kne main dgn budak2 baru menang..ahahaha!!

    ReplyDelete
  2. Hehehe..men ngn adik spupu pun kalah gak ren.

    ReplyDelete
  3. seriously, tak pandai main bowling. hahaha sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah.akk pun xreti.pakai baling jer. HahA

      Delete
    2. yedok? hahaha. bukan baling lah, tapi golekkan bola tu hahaha.

      Delete
  4. Bowling, takat 1 game boleh lar champion, masuk ke 2 and 3, sengal. Tangan dah penat

    ReplyDelete
  5. Kannn.penat..last2 lontar je..biar ke longkang

    ReplyDelete
  6. hehehe...kalau akak sendiri main bowling, ratu longkang...akak ler tu. haha

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡