Saturday, August 18, 2012

Majlis berbuka puasa bersama kawan

Skema tak tajuk?haha

Sempena ramadhan ni mesti ramai yang plan berbuka puasa dengan geng masing2 kan. Tak ketinggalan jugak Kami. Dak2 ex seri bera batch first. Plan yang pada aslny dirancang oleh Nazuha,tapi beliau sendiri tak boleh join sebab balik awal kampung.

Kami berenam yang join iftar ni pun bncang2 Di twitter Sahaja. Siapa nak sponsor,bila ,kat mane. Bukan apa,aku post kat group FB no respond,so last2 tanya geng twitter ajo.abis citer

So,menjadi la Kami iftar sama2. Kami makan kat Marry Brown kerayong . Fully sponsored by sapak!gambar yg paling besar tu adalah Sapak.

Nasi ayam Marry Brown.nyum2.

Lepas berbuka macam biase la.borak2 ,macam marrybrown tu Kami yang punya .

Thanks pada yg sudi hadir yer. Cc: sapak,azuwa,syahid,ecah n nuar .
Tahun depan kita iftar n sahur sama2 lagi.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡