Tuesday, July 19, 2011

Job Fair & Tiga


Jumaat hari tu aku pergi Job Fair ni.Macam biasa,pameran2 kerjaya tapi vacant for chemistry field sangatlah kurang.*sigh.

Drop la resume mana yang patut n interview la mana yang sempat.tapi tetap kecewa..haishhhh


aku stle jelajah Job Fair dalam kul 2. bas aku jam 5 petang.ko bayangkan berapa lama aku nak tunggu bas.Bila nak tukar,tiket dah habis.memang dugaan.tapi okay jugak aku tunggu 3 jam.ada tiga benda penting berlaku..:)tiga jam tunggu tiga perkara berlaku

pertama-aku kenal ngan sorang gurl ni.dia pun nak balik temerloh jugak,tapi tiket die lagi la lambat.Jam 7pm.haha!aku kira naseb baik la kan.Nama dia Aini student Polisas,seorang yang friendly. nanti bila2 boleh lepak ngan die ble g Qtan.kami dah tukar2 no fon pun.advance kan.:))

kedua-jumpa kak Rahmah.akak ni sama kelas dengan aku masa bljar kat UTM.haish,tak sangka lak boleh jumpa akk kat Qtan kan.hehehe..die cakap aku da gemuk smpai dia da tak cam aku.haha!Kejam tu kak,,tapi memang sy da gemuk pun.hoho

ketiga-aku jumpa kawan baik aku yang lama dah tak jmpe.lebih kurang 1tahun lebih kot tak jumpa.Tak sangka die datang sebab malam before g Qtan de msg2 die,tapi dia cakap dia bz jumaat petang tu.tup tup,die call cakap ada kat mana.ingatkan die saje2 tanya ,tiba2 ada depan mata.haha.terkejut aku.memang best kezutan awak ni.:))walaupun rmbut awk tak pacak2 ag,awk still comey.. p/s-sy hepi dapat jumpa awk,terubat kerinduan.thanks awk:))


2 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡