Wednesday, June 15, 2011

Jom Cari Kerja Kolej Komuniti

assalamualaikum dan salam satu malaysia.selamat datang kepada semua yang sedang baca blog cik RENEX ni ye.aku sangat menghargai kesudian kamu semua untuk membaca bingkisan merepek ini.aku rasa ayat aku macam terlebih skema lak kan.huuu..

oh ya,update kali ni aku nak menceritakan tentang kejadian aku di kuantan.kejadian yang dah lapuk.hari jumaat yang lalu aku pergi kuantan.sebabnya untuk menghadiri program jom cari kerja anjuran kolej komuniti kuantan dan job malaysia azam 1kerja.so memang semangat la aku pergi dengan member aku.

bila sampai sana aku dah cuak dah.ye la,orang lain aku tengok semua pakai skema.yang lelakinya cukup smart dengan kemeja n tie,yang aweks2 lak pakai baju kurung.aku ngan member abis pakai sempoi je.pakai seluar jeans je.tapi nak wat cam ne kan,redah je la...


pergi sana usha2 lar jawatan kosong.tak banyak sangat la yang sesuai ngan bidang aku ni.yang banyak nak dalam engineering.kalau chemical engineering okay la jugak,ada chance juga nak apply,tapi yang ado hanya mechanical engineering.berbulu je aku bace iklan vacancies tu.huh!


so as a result,,drop resume je la aku yang mana patut.kalau ada rezeki,ada la kan.




till then.cik renex.

2 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. jual je la burger. ade azam bole berjaya. chemical burger /^,^/ v

    ReplyDelete
  2. uglyduck :idea yg bgus..jual depan umah pun okay kan..:)

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡