Temerloh Getting to Zero HIV Fun Run. (Hari Aids Sedunia)

by - Tuesday, January 01, 2019

Assalamualaikum dan Hai. Entri kali ni nak bercerita kisah dua bulan lepas yang tertangguh nak ceritakan di blog ni sebagai kenangan. Aktiviti fun run terakhir Cik Renex untuk tahun 2018. Walaupun dah masuk tahun CR tetap nak bercerita kisah yang berlaku tahun 2018 sebab ianya salah satu kenangan yang patut CR letak dalam blog CR. 


Temerloh Getting to Zero HIV Fun Run. (Hari Aids Sedunia)

Medal yang CR dapat setelah selesai berlari sejauh 3.5km. Sepatutnya dalam program ni tertulis 5km tapi tak tahu la kenapa jarak dia dapat 3.5 km sahaja. Maybe diaorang silap ukur jarak kot. hee. Tapi okay je CR asalkan dapat berlari dalam masa yang ditetapkan. Lagi dekat jaraknya lagi CR suka. :) 


Temerloh Getting to Zero HIV Fun Run. (Hari Aids Sedunia)
Medal Depan & Belakang


Temerloh Getting to Zero HIV Fun Run. (Hari Aids Sedunia)

Gambar yang wajib diambil. Tempat Start/Finish.


CRrun

Kali ni tak ramai yang join sebab ramai yang ada hal. Jadi tinggal berempat jer. Program kali ni sempena Hari Aids Sedunia jadi dapat la beg merah yang comel tu :). Selain dari program larian ni, Pusat Kesihatan Temerloh juga adakan beberapa booth untuk buat pemeriksaan kesihatan. Jadi boleh la check kesihatan selepas larian tu. Okay la sekian untuk update kali ni. Penutup larian untuk tahun 2018. Tahun 2019 nanti inshaAllah ada beberapa larian yang CR akan join bila ada waktu yang sesuai. 

Temerloh Getting to Zero HIV Fun Run. (Hari Aids Sedunia)


"Masa lalu memang menyimpan banyak kenangan, namun itu bukan alasan untuk tidak terus melangkah ke depan.
.
Ambil pengajaran dari masa lalu, tinggalkan sisanya. Jangan biarkan belenggu kesedihan menutup jalanmu menuju masa depan"
.
Selamat Tahun Baru 2019.


You May Also Like

3 comments

  1. selamat tahun baru... wahh bestnyaa.. ain ni palinh tak suka berlari.. hahahaah

    ReplyDelete
  2. Tahniah CR sbb berjaya menghabiskan larian.
    Jom join segmen d blog abam kie. Tq.

    ReplyDelete
  3. rajin join fun run.. hehe 2019 ni join banyak2. CT sokong dari jauh eheh..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.