Bubble Talk Hari Graduasi Sekolah [ PERCUMA ]

by - Friday, October 19, 2018

Assalamualaikum dan Hai. Baru ni di sekolah Cik Renex ada mengadakan Hari Graduasi untuk pelajar SPM 2018. Hari Graduasi ni merupakan baru kali ke 3 diadakan di sekolah CR. Seperti biasa, CR diarahkan untuk membuat bubble talk tapi sikit je tahun ni buat.

Dah alang-alang buat tu , CR nak kongsikan pada anda semua . Kot-kot ada yang buat juga Hari Graduasi ni kan. Boleh print yang CR siapkan ni dah. Tahun lepas CR pernah kongsikan bubble talk raya dan ramai yang email CR nakkan template tu, ada tu sampai terlepas pandang. Jadi kali ni, CR akan terus kongsikan gambar bubble talk di entri ni. Jadi boleh la save terus dan print.


Tak tahu macam mana nak buat? Boleh rujuk entri ni,




Design bubble talk untuk hari graduasi ni simple2 je sebab dah last minute siapkan dan ada LIMA sahaja. 


spm 2018



Bubble Talk


Bubble Talk

Bubble Talk

Bubble Talk spm 2018



Itu sahaja yang CR dapat kongsikan, kalau ada yang berminat boleh la save dan print. :)Selamat mencuba. Jangan lupa like FB dan IG bisnes Cik Renex yer.

bantal felt




You May Also Like

8 comments

  1. CANTIK sangat ni kak reen :D
    kreatif! moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  2. cantiknya reen.. krearif la reen ni

    ReplyDelete
  3. cantik2....adk IQ nak spm thun ni.

    ReplyDelete
  4. Semalam..kawan aku cakap.."Budak SPM pun dah ada hari graduasi.."."Serius la..asal sekolah aku tak ada dulu..?huhu".

    BTW..Cantik..pandai ye buat?

    ReplyDelete
  5. Comelnya..pandai cik renex buat. Kreatif sangat..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.