Brokoli Hair Scalp Booster Penyelamat Rambut Gugur

by - Friday, September 28, 2018

Assalamualaikum dan Hai. Siapa disini mengalami masalah rambut gugur? Cik Renex adalah seorang mangsa masalah rambut gugur. Pada zaman dahulu kala, rambut CR sangatlah lebat dan berkilat. Dan bila nak buat iklan guna jari pun boleh. Akan tetapi sekarang rambut CR hanya tinggal kenangan. Dah banyak keguguran ke lantai rumah dan bilik air. huhu

CR mengalami masalah rambut gugur ni dah lama dan macam-macam produk dah guna untuk kurangkan masalah rambut gugur tu. Tetapi tulah masalah rambut gugur tetap nak setia dengan CR dan taknak berpisah dengan CR.

Penyelamat Rambut Gugur

Pada suatu hari, CR telah diperkenalkan dengan satu produk ni yang diberi nama Brokoli Hair Scalp Booster, produk keluaran dari Imaan Suci World HQ. Apa lagi, CR pun cuba lah, baru seminggu cuba sebenarnya, kena tunggu seminggu lagi baru tengok result macam mana.


Apa yang seronoknya dengan Brokoli Hair Scalp Booster ni? Produk ni lain daripada produk yang biasa ada di pasaran kerana ia berfungsi 2 dalam 1 dalam merawat rambut. Produk ini adalah kombinasai serum kulit kepala dan mesin urutan kepala. Wah!

Brokoli Hair Scalp Booster Penyelamat Rambut Gugur



Brokoli Hair Scalp Booster Penyelamat Rambut Gugur

Dari gambar diatas kita akan nampak ada macam bebola tu kan. Ia sebenarnya bebola  molekul yang membantu penyapuan serum kita tu lebih mendalam ke dalam kulit kepala kita.  Bila dah sapu serum, kita gunakan pula mesim urutan kepala yang bekas berwarna hijau tu pulak. Ia disertakan sekali dengan portable vibrating massage. Memang terasa vibratenya kat kulit kepala. BEST!


Antara kebaikan dan manfaat yang kita dapat apabila menggunakan produk ini.

  1. Melancarkan peredaran darah di kulit kepala
  2. Merawat kulit kepala untuk mengelakkan risiko kebotakan
  3. Kuasa minyak Jojoba menggalakkan pertumbuhan rambut
  4. Mencegah kelemumur -Kesan dalam masa dua minggu
  5. Alat urutan dengan kuasa gegaran ni betul-betul membantu melancarkan peredaran darah dan berupaya membawa serum tinggi nutrient ini ke folikel rambut.
  6. Boleh juga hilangkan stress dan sakit kepala.


Brokoli Hair Scalp Booster Penyelamat Rambut Gugur

Cara menggunakan Brokoli Hair Scalp Booster.

  1. Putar & buka penutup
  2. Sapukan serum rambut ni pada kawasan bermasalah, Roll-on je
  3. On gajet supaya bergetar
  4. Mulakan urutan pada kawasan yg dah di Roll-on serum
  5. Jika pening atau stress letakan gajet yg bergetar pada kawasan yg berdenyut.
Cik Renex sangat suka gunakan serum ni sebab senang. Hanya tinggal ROLL-ON serum dan urut kulit kepala. Bila pakai tu rasa sejuk je kulit kepala dan baunya juga sangat wangi. Sangat berkesan apabila diguna ketika rambut & kulit kepala dalam keadaan bersih. Nak lagi kesan yang cepat boleh pakai satu set dengan GROW ME Shampoo
dan TREAT ME treatment.


Imaan Suci World Hq

Website rasmi:

Instagram :

Email :
inquiry@imaanworld.com

No telefon:
019 286 2828
013 234 4848

You May Also Like

13 comments

  1. salam singgah. baca nama produk ni memang terus teringatkan brokoli. aduh :D

    ReplyDelete
  2. jangan lupa update tau...nak juga tau sebab masalah rambut gugur yg melampau ni...stress..hehe

    ReplyDelete
  3. menarik! saya dah lama cari produk mcm ni.

    ReplyDelete
  4. Menarik nya scalp booster ni. Mesti layan je masa massage kepala tu kan reen.

    ReplyDelete
  5. saya pun ada masalah rambut gugur juga..this product nampat menarik nanti review tau..hihi

    ReplyDelete
  6. menariknya brokoli hair ni... kecil senang nak bawa n pakai

    ReplyDelete
  7. kecil je, senang nak bawak ke mana kan

    ReplyDelete
  8. Bab mencegah kelemumur tu nampak sangat best..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.