“Guess My Weight Giveaway”

by - Thursday, August 02, 2018


Assalamualaikum dan Hai. Lama rasanya tak join giveaway kawan-kawan blog. Sementara free takde lab ni boleh la update blog sekejap. Senang je nak join, cuma teka berat blogger Abam Kie sahaja dan follow semua syarat yang diberikan.

Jadi Cik Renex nak teka berat Abam Kie adalah 83.8 kg. 

Siapa2 yang tak join lagi boleh la join giveaway ni. Banyak hadiah menarik disediakan. 
Klik banner untuk join yer.



You May Also Like

7 comments

  1. Best of luck, CR.. lama betul akak tak singgah sini..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih byk2 sbb sudi menyertai GA yg abam kie anjurkan. I really appreciate your effort and support. Keep it up and Good Luck!

    ReplyDelete
  3. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. yeayy dah join jugak. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Wahh lain daripada lain lah GA ni. HIhi. Good luck Reen! :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.