"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai

by - Monday, June 18, 2018

Giveaway



Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri. Ramai dah update mengenai kemeriahan syawal kan, Cik Renex akan update yang tu kemudian. Nak join giveaway dulu.

Sebenarnya sebelum raya lagi dah follow semua syarat tapi tak sempat nak taip entri je. So sekarang marilah kita join. Mana-mana yang tak join boleh la join, sebab sempat lagi. Tarikh tutup 15 Julai 2017.

Ucapan khas untuk Maizan dan Suami.

"Selamat Pengantin Baru Mai dan Akmal. Tahniah!! Selamat bercinta sehingga jannah. Semoga pernikahan kalian berdua sentiasa diberkati Allah dan bahagia selalu. Jadikan setiap dugaan dan cabaran itu penguat cinta kalian. Semoga dikurniakan cahayamata yang soleh dan solehah. "

KLIK LINK UNTUK JOIN


You May Also Like

15 comments

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.