Lirik Lagu Mimpi Indah Amira Othman

by - Friday, February 02, 2018



Ost kekasih paksa rela

Lirik Lagu Mimpi Indah Assalamualaikum dan Hai semuanya. Semalam masa ontheway balik kerja,Cik Renex turn on Radio Best FM dan kebetulan dj nya tengah interview Amira Othman mengenai lagu baru beliau yang berjudul Mimpi Indah.

Sebenarnya,CR pernah cari lagu ni tapi tak de versi full lagi di youtube. Baru ni lah diaorang releaase full video lagu ni. CR dengar lagu ni masa tengah layan drama Kekasih Paksa Rela. Ada scene2 yang dieorang pasang lagu ni. Tu terus CR google tajuk lagu berdasarkan lirik tu. *gigih tak. Tapi jumpa yang teaser je dan sekarang baru jumpa yang full. 

Jom dengarkan!


 

Lirik Mimpi Indah ( Amira Othman ) 

Malam terjaga 
Terfikirkannya 
Sedang apa di mana dia 

Siang terkenang 
Masih terbayang 
Bersemuka dengan si dia 

Senyum mulut bicara 
Tapi hati tak sama 
Mungkin kini jaraknya berbeza 
Namun kau tetap ku dambakan 

Jagakan dirinya 
di saat bila ku tiada 
Jikalau rindu 
Ingatlah mimpi indah bersamaku

Jagakan hatinya 
Di saat ku tak di sana 
Jika tersedar 
Ingatlah mimpi indah bersamaku 
hmm.. hmm.. hmm..




Baju Amira othman dalam MV ni cantik sangat yang scene depan swimming pool tu. Tapi untuk org yang bersize aku tak sesuai nak pakai. Kena atkins semula ni. huhu


You May Also Like

5 comments

  1. Sedap pula lagu ni. First time ana dgr ni reen. VC pun cantik sgt.

    ReplyDelete
  2. Lagu ni popular ada cerita apa entah guna lagu ni selan kekasih paksa rela tu

    ReplyDelete
  3. lama x dengar lagu dr amira othman

    ReplyDelete
  4. Baru tahu Amira Othman ada lagu baru. Hehe.

    ReplyDelete
  5. Lagu ni mmg besttt. Rasa tenang ja dngar. Muzik tu slow.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.