TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK !

by - Friday, January 26, 2018

TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK ! | Assalamualaikum dan Hai. Siapa disini penggemar produk patchwork?CR kalau berkaitan patchwork, suka dengar set cadar. Dirumah CR dah ada beberapa set cadar patchwork,dan kain jenis macam ni memang berkualiti tinggi dan boleh digunakan untuk masa yang lama. 


Kalau anda berminat boleh dapatkan produk patchwork dari SYAQIST Patchwork . Mereka menyediakan pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal bunga dan pelbagai lagi. Menariknya semua design cantik-cantik dan warna yang sangat menawan kalbu.



SYAQIST PATCHWORK


SET PREMIUM CADAR PATCHWORK SYAQIST

MATERIAL CADAR SYAQIST 100% cotton. Sekiranya ada yang beli dan kualiti material bukan cotton, korang boleh kembalikan dan dapatkan yang baru. Jaminan kualiti cadar Syaqist ni memang tip top! JENIS cadar pula adalah jenis cantum tampal atau sulam tampal. Ini membezakan patchwork asli dengan palsu tau! Set cadar ni mengandungi 3 item iaitu 1 CADAR QUILT YANG TEBAL dan 2 SARUNG BANTAL BERZIP.


SYAQIST PATCHWORK


KELEBIHAN CADAR PATCHWORK SYAQIST 

  1. Jahitan lebih halus dan kemas 
  2. Material kain pure cotton berkualiti tinggi 
  3. Lebih tebal dari cadar yang biasa 
  4. Kain sejuk dan selesa dipakai 
  5. Melekap dan terletak di atas katil 
  6. Jahitan corak bunga nampak timbul 
  7. Bilik akan nampak lebih eksklusif, mewah dan bergaya 
  8. Mudah diurus dan di basuh dengan mesin basuh 
  9. Tebal dan boleh di pakai lama 
  10. Menambah keempukan tilam 
  11. Sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang 
  12. Boleh dijadikan sebagai cadar pengantin 


SYAQIST PATCHWORK


PELUANG MENYERTAI TEAM SYAQIST

Syaqist juga menyediakan peluang untuk kita menikmati faedah yang berbaloi-baloi dengan mereka. Syaqist menawarkan MEMBERSHIP & LOYALTY PROGRAM untuk kita menikmati pelbagai kelebihan. Antara faedah yang diperolehi dari program ini ialah:

  1. Diskaun semua item termasuk item promo 
  2. Hadiah hari jadi 
  3. Rebate RM50 untuk belian ke 11 
  4. Tidak perlu memperbaharui keahlian 

YURAN KEAHLIAN hanya RM30 seumur hidup dan TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA.


SYAQIST PATCHWORK



PROMOSI KOSONG KEDAI

SYAQIST dalam proses berpindah ke kedai baru jadi untuk memudahkan urusan, mereka sedang buat promosi BERMULA 27hb JANUARI HINGGA 31hb JANUARI 2018 SAHAJA. Korang bolehlah grab peluang harga promosi ni untuk miliki cadar patchwork premium dari Syaqist ni!


HARGA BIASA RM 195

HARGA PROMOSI RM 185

FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
SABAH & SARAWAK RM 15




SYAQIST PATCHWORK

CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PATCHWORK SYAQIST

WHATSAPP : 018 3733749 

You May Also Like

9 comments

  1. cantik cantik patchwork ni :) kalau dekat kelantan dah lama azah g kedai. haha

    ReplyDelete
  2. wow banyak nyaaa pilihann yang cun

    ReplyDelete
  3. Murah dah harga promo tu reen. Patchwork dia pun cantek2. Berkenan pula ana.

    ReplyDelete
  4. Cantiknya.. nampak selesa pula.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya.. selesa pulak tu.

    ReplyDelete
  6. mmg kiut cadar mcm ni.. bilik busyra dh ada. hehehe

    ReplyDelete
  7. Aduh! terr.. rambang mata menengoknya! Rasa nak grab 1 pulak :D

    ReplyDelete
  8. Berkenan nok.beli gak.ni.hahahahah comel semua la

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.