Saturday, October 14, 2017

Skirt cantik dari Chiffonskirtbyrina

Assalamualaikum dan Hai

Skirt


Skirt cantik dari Chiffonskirtbyrina | Selamat hari Sabtu semua pembaca blog Cik Renex(CR). Cuti sekolah dah mula kan,seronoknya jadi budak sekolah boleh cuti panjang. CR ambil cuti dua hari je sebab bergilir-gilir cuti dengan kawan sekerja yang lain. Cuti-cuti ni korang pergi berjalan mana? Duduk rumah ke berjalan-jalan satu malaysia?

CR cuti ni pergi rumah kakak di Kluang je. Kalau bersiar-siar atau bercuti, korang prefer pakai seluar atau skirt. CR memang suka pakai maxi skirt kalau nak berjalan kemana-mana sebab selesa sangat dan tak jarang. CR nak share satu instagram yang menjual maxi skirt yang super duper cantik


Skirt
Yang ni awal2 keluaran Rina. Jenis chiffon 


Cik renex
Yang ni keluaran baru dari chiffonskirtbyrina. Jenis kain skirt ni adalah dari crepe. Itu yang CR paling suka sebab dia tak jarang. Dan skirt ni special sangat sebab di sertai dengan poket.

Dan produk keluaran yang paling latest dari Rina ada lah Skirt duyung. Material skirt duyung ni sama dengan maxi skirt yang biasa 


Material : High quality crepe
Length : +- 100cm
Size : Free size fits S-XL
Waist : 22-38 inch


Selain dari skirt, Rina ada juga keluarkan Palazo. CR tak pernah beli lagi. Mungkin nanti boleh beli. Dan harga untuk skirt dan palazo ni adalah sangat-sangat murah iaitu hanya RM28.00 sahaja. Murah kannn. Sebab tu CR suka beli di sini sebab harga dia sangat berbaloi2.

     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-9019980517064644"
     data-ad-slot="9383714162">



CR kalau pakai skirt suka padankan dengan blouse. Sesuai jugak padankan dengan t-shirt. Tak tahu kenapa,memang jatuh cinta dengan maxi skirt dari Chiffonskirtbyrina ni. Kawan-kawan CR pun ada yang beli skirt ni sebab tengok CR pakai. Benda bagus kita kena share2 kan.😘❤


Kalau ada yang berminat boleh pergi ke Instagram Rina ye.


15 comments:

  1. lama dah takbeli skirt haha nanti kena usha lah igshop ni

    ReplyDelete
  2. gee pun suka pakai skirtt!!lawaaa skirt-skirt ituu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay gengg. Try la beli satu kat ig ni gee. 😘

      Delete
  3. cantik bergaya CR pakai skirt.
    Saya memang x suka pakai skirt. selalu pakai seluar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najah try la pakai sekali skirt. 😘❤

      Delete
  4. wow macam2 warna CR ada, memang terbukti lah peminat skirt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peminat no 1. Aira beli la.usha2 ig tu. Hee😘

      Delete
  5. Lama tak shopping skirt ni nanti boleh usha ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa boleh la usha2 ig ni nanti. Confirm terpikat nanti. Hee

      Delete
  6. cantiknya skrit..rabia banyak dah skirt..

    ReplyDelete
  7. cantik2 belaka warna skirtnye.. Lama dh x berskirt ni.. dok pakai palazo jerk.. mudah kit..

    ReplyDelete
  8. Patutlah tengok Reen selalu pakai skirt. Siqah pun suka pakai skirt dan palazo. Nanti terjah IG kedai ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.