Monday, October 16, 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

Assalamualaikum dan Hai

[ Klik SINI untuk JOIN GIVEAWAY]

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa l Mood untuk join giveaway datang bertandang lagi gara-gara Cik Renex tengah free ni sebab cuti rehat sehingga hari esok. :) Siqah buat giveaway ni sempena bulan birthday dia jugak. Jadinya, Selamat Hari Jadi Siqah. Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu bersama family tersayang. Semoga kita ada rezeki untuk berjumpa juga suatu hari nanti. :) 


     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-9019980517064644"
     data-ad-slot="9383714162">




Syarat-syarat untuk sertai Giveaway ni jugak sangat mudah. Disebabkan CR dah lama follow blog siqah jadinya semua syarat memang dah lengkap awal-awal. 

1. Follow blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA [LINK]
3. Follow Instagram @haqisfila [LINK]
4. Komen mana-mana satu entri dalam blog ini.
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “October Book Giveaway by Blog Siqahiqa”. (please backlink).
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.


Hadiah yang ditawarkan juga sangat-sangat menarik. Rugi tak join taw.

12 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. waa. siqah buat GA la.. best of luck CR

    ReplyDelete
  2. All the best CR!!!!! harap2 kita terpilih menjadi pemenang.

    ReplyDelete
  3. Good luck reen. Semoga ada rezeki kita semua ye. :)

    ReplyDelete
  4. selamat ber GA... klu rezeki tak kan lari ke lain... hehe

    ReplyDelete
  5. daripada segmen yang sama jugaaa goodluck. Najihah dah follow blog Renex :D

    ReplyDelete
  6. Yeayy! TQ Reen join GA pertama Siqah. Moga ada rezeki Reen. Best of luck :)

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen yg sama! Goodluck :D

    ReplyDelete
  8. best of luckkkkkk. yeay join jugakk. btw dah follow sini tau #672.
    sudilah singgah n follow jugak. mmuah

    ReplyDelete
  9. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.htm

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡