Tuesday, October 17, 2017

Elyana sertai Gegar Vaganza 4

Assalamualaikum dan Hai

elofc
[ Sumber ]

Elyana sertai Gegar Vaganza 4| Rasanya semua dah tahu yang program Gegar Vaganza akan kembali semula menghiburkan kita mulai 29 Oktober 2017 ini pada jam 9 malam. Baru ni juga pihak Astro sudah memperkenalkan peserta-peserta yang bakal bertanding di GV4 nanti. Seperti biasa, seramai 12 orang yang akan bertanding. Peserta Lelaki adalah Aqasha, Lan Kristal, Hazami, Tia Jinbara, Ferhad dan Firman. Manakala peserta perempuan adalah Elyana, Liza Hanim, Aishah, Syura, Haida dan Raja Azura.

Diantara 12 peserta ni, siapa yang menjadi pilihan Juara Gegar Vaganza 4 pada kali ni? Kalau tanya Cik Renex, rasa-rasa mesti dah tahu siapa kan. CR adalah 'kipas-susah-mati' a.k.a die-hard-fan Elyana. Boleh baca di sini cerita kali pertama CR jumpa Elyana. http://renex89.blogspot.my/2016/11/bycikrenex-siapa-peminat-elyana.html  CR rasa memang semua menantikan kemunculan Elyana setelah lama beliau berehat kan. CR pun sebenarnya ternanti-nanti juga. hehehe.


A post shared by Elyana (@elyanaofficial) on

Bila admin Elofc inform yang Elyana join GV4 memang semua suka dan tak sabar. Semua memberi sokongan 100% kepada Lady Boss kami. Kepada Elyana, semoga berjaya di Gegar Vaganza. Kami semua akan memberi sokongan dan semangat kepada Elyana. Good luck!



A post shared by ELOFC (@elofcbyelyana) on

Mana-mana yang nak join Team Elyana dan Team Kaki Ayam ni boleh join group whatsapp ELOFC. Kalau nak join, boleh roger2 k. Pada 21 Oktober 2017 nanti akan ada Meet & Greet Elofc dengan Lady Boss Elyana. Sayangnya, CR tak dapat nak join sebab ada program kem di sekolah. Kecewanya tak dapat join. :(



     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-9019980517064644"
     data-ad-slot="9383714162">

Gv4
Cik Renex dengan Elyana. Jumpa tahun lepas. ❤

GV4 bakal bersiaran secara langsung di Dewan Sri Putra Bukit Jalil bermula 29 Oktober ini, jam 9.00 malam. Kehebatan bintang GV4 ini boleh ditonton menerusi Astro Ria (saluran 104) dan Ria HD (saluran 123). Jadi janga lupa dengan temujanji anda di depan TV yer.

34 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. wow... cik reen minat sangat kat elyana ni... pernah la jumpa dl msa elyana kecik2 sekolah menengah.... hehe

    ReplyDelete
  2. hihi, seronok nau ek jumpa elyana, peminat tegar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srnok nau2 IQ. Lps jmpa trus senyum smpai trtdo.haha

      Delete
  3. assalamualaikum... aida blogwalking pagi ni.
    landing sini alhamdulillah. lama tak ke sini.

    elyana power! surely boleh jadik calon juara GV ni.
    dia pon masih maintain menyanyi, surely tak pancit la suara dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. T.kasih bw sini.hrap2 ada rzeki utk dia nti

      Delete
  4. sengit persaingan kali ni.. semua best-best..

    ReplyDelete
  5. akak minat nak rgk aisyah sbb come back la kan, kata dulu dah nak bersara, tp GV mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.xsgka jgk aisyah masuk.. teruja nk tgk.

      Delete
  6. semuanya menarik! tak tahu nak pilih yang mana

    ReplyDelete
  7. amboii hihi bestnya diaaa XD

    - - -
    Anyway, Nisha tag awak untuk satu GA baru. Jemput join yaaa kalau ada masa nanti <3

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/10/2nd-giveaway-atiehilmicom-ft-1st-dental.html

    ReplyDelete
  8. adakah dia pakai kasut nanti bila naik pentas.. hihihihi..

    ReplyDelete
  9. Minat sungguh reen dengan elyana ye. Good luck to her :)

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tengok kali nie punye!

    ReplyDelete
  11. SA tak tengok pun.. tapi sa selalu stalk ig dia. ehehehe. cantik.. suara pun sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak,dia memang cantik,tgk dpan2 lagi cantik. :)

      Delete
  12. Antara keempat-empat tu maybe Aisyah dan syura kowt :)

    ReplyDelete
  13. Cantiknya Eleyana :) Nak tengok lah terutama first week. Biasa first week, dorang nyanyi lagu sendiri kan. Mesti best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sangat2 dan tak smbong.hee :) kann 1st week xleh miss :)

      Delete
  14. Sama je Elyana. Makin cantik lagi ada... memang lamalah dia tak munculkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah .makin cantik dan slim melim.. dia sllu mncul utk event2 luar,dlm tv krg skit. skrg ni baru nk wat comeback kt tv. :)

      Delete
  15. Replies
    1. betul cikmin, semua best. tp byk lupe da lagu dia. hee..

      Delete
  16. tak pilih lagi nak jadi fans siapa sebab yang masuk power2 belaka.

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡