Lirik Lagu True Love : Dhany Kata Hati (Iklan Naelofar Hijab Raya Campaign 2017)

June 01, 2017

Assalamualaikum dan Hai.


Dua insan bertemu secara kebetulan. Pertemuan pandang pertama membuahkan perasaan dan keserasian. Cinta membenih tanpa sedar, berbunga dan mekar. Ia tumbuh bersama kepercayaan dan kejujuran. Namun, adakah setiap pertemuan itu berkekalan? Jarak dan waktu selalu mencemburui dua insan yang saling mencintai. Siapa diantara mereka yang sanggup berkorban? Atau apakah pertemuan mereka hanya sekadar persinggahan? #naelofaraya2017 #NHtruelove


Ada sesiapa da tengok iklan Naelofar Hijab Raya Campaign 2017 tu? Aku baru tengok. Sape2 yang tak tengok lagi boleh pergi ke channel youtube NH Prima. International. 



Motif utama video ni sebenarnya adalah Neelofa nak promotekan tudung2 beliau sempena raya yang bakal tiba ni. Secara jujurnya semua koleksi Naelofar aku suka. Simple tapi cantik. Yang paling aku berkenan Precious. Cantik sangat. 

Kata hati


Dalam video iklan tu ada satu lagu yang dicipta khas untuk video ni. Dah dengar lum? Tajuk True love nyanyian Dhany Katahati. Bagi aku memang best lagu tu. Kena dengan jiwa aku ni. Almaklumlah CR ni kaki jiwang. Semua lagu jiwang suka. Huhu. Meh CR share lirik lagu True Love ni. 



Lirik True Love Dhany Katahati


Malam-malam ku tanpa mu 
Dingin sejuk ku terasa 
Disini harum mu mewangi 
Sejujurnya kau selalu ada

Kau penyeri dalam hidupku
Ku kan menjagamu tiap detik waktu
Moga kita bahagia
Selamanya

Seribu batu terpisah
Takkan berubah kasihku
Hanya kau saja yang ku mahu
Sejujurnya

Kau penyeri dalam hidupku
Ku kan menjagamu tiap detik waktu
Moga kita bahagia
Selamanya

Genggam tangan ku
Jangan pernah lepaskan
Izinkan aku mencintai diri mu
Moga kita bahagia

Till the day I die
You'll be by my side
Forever you and I
Oh my love trust in me
Could this be they call
True Love



"Cinta itu membebaskan. Jika ia kembali itulah cinta sejati- Neelofa"




#Selamat berbuka puasa semuanya





You Might Also Like

13 komen

  1. cam terlebih femes jerk lagu ni.. Ramai jugak yg post lagu ni.

    ReplyDelete
  2. Ketinggalan nya ana. Xtgk lagi iklan neelofa ni. Aduhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila2 free tu leh terjah youtube tu..hee

      Delete
  3. Replies
    1. Kann. Tokey dah cantik.pakai smua cantik. 😊

      Delete
  4. ada yang kata macam mv dia mcm kisah cinta neelofa dgn fattah. hehe. macam2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Baca komen2 kt youtube tu pun sume kaitkan.kntroversi jugak laaaa 😊

      Delete
  5. Best lah lagu ni. Suka jugak dengar :)

    ReplyDelete
  6. http://shahirahsarmy.blogspot.com/2017/06/free-classic-template-no-title.html bw here grab this skin

    ReplyDelete
  7. Teringin nak beli tudung nealofar. Tp tu la... mahai. Parkinson sat. Hehehe

    ReplyDelete
  8. Pandai Nealofa promote dia punya tudung.. Marketing team dia dasyat..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe