Kasut Raya Cantik dari Shooze_Fara

Assalamualaikum dan hai



Salam Ramadhan ke 9. Sedar tak sedar dah hari ke sembilan kita berpuasa. Persiapan raya korang camne? Bila masuk persiapan raya ni macam2 hal kena setelkan dari segi persiapan rumah,persiapan diri,kuih raya dan duit raya. CR baju raya pun tak beli lagi. Sebelum ni CR tempah kat tukang jahit tahun ni malas lak ase. Nak beli siap je. Tapi tak tahu bila nak beli. Korang dah beli ke baju raya. Tema warna apa tahun ni? 😘


Selain baju raya,tudung raya dan beg raya, kasut pun orang nak beli baru jugak sempena raya kan. Baru lah nampak semangat nak beraya. Hehe. So,meh sini CR nak share yang akak CR ada jual kasut/sandal. Jom tengok contoh kasut-kasutnya k. Manalah tahu kot ada yang berkenan.

Shooze_fara

Shooze_fara

Shooze_fara

Shooze_fara

Shooze_fara

Shooze_fara

So,ada yang berkenan tak? Banyak lagi design lain. Boleh terjah kat FACEBOOK akk CR yer. Hari ni sehingga esok (5.6.2017) ada sales meletop. Harga runtuh kaw2. So baik order sekarang. 



Shooze_fara
Ni salah satu kasut yang CR beli. Selesa dan ringan sangat.


Shooze_fara
Yang ni pulak anak buah CR yang pakai. So bukan dewasa je boleh pakai, kanak-kanak pun boleh.



So kalau ada yang berminat boleh lah contact akk CR ni tak pun direct je contact CR.

Facebook

Instagram


16 comments:

  1. cantik pulak yg last sekali tu. suka style yg mcm tu. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Ada lagi design lain. Nti free2 leh la g terjah. Kot ada yang berkenan. 😀

      Delete
  2. Semua pun cantik. Ana mmg selesa pakai kasut mcm ni je reen. Dah 2 tahun pakai. Best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah ana. Kalau tapak jenis gini reen boleh pkai. Kalau heels tak mampuu nak berjalan. Hee

      Delete
  3. Amboi hampir semua kasut tu cantik-cantik. paling suka yang atas sekali tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak lagi design lain taw. Boleh tgok kat fb CR. Hee

      Delete
  4. alomokk tebainyeee kasut... tp cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tebai2 sbb untuk yg renex macam CR pkai nampak tinggi.hehehe. yg xtebal sgt pun ada Lea. 😁

      Delete
  5. Replies
    1. Haah kak zie. Sy wedges gini boleh pkai. Heels mcm akk sllu beli sy mnt tp xreti pakai.tkutt jatuh..

      Delete
  6. Cantik.. Tapi tinggi sangat.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.