Hadiah Bantal HiasanFelt sempena Hari Ibu

Assalamualaikum dan Hai.

Selamat hari ibu
Ramai yang post tentang hari ibu hari ni kan. Hari-hari adalah hari ibu,cuma orang kata hari ini istimewa sedikit. Selamat Hari ibu untuk semua rakan blogger yang bergelar ibu, bakal bergelar ibu dan semua ibu.


Ya Allah ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibubapaku serta kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil.

Untuk hari yang istimewa ni, CR hadiahkan bantal hiasan yang ada ucapan selamat hari ibu.
.
.
.
.
.
Hadiah hari ibu

Bantal hiasan dengan ucapan dari bycikrenex. 😊



#syurga itu di telapak kaki Ibu.
#taksempat nak blogwalking lagi

17 comments:

  1. Wah cantiknya.
    Tentu ibu CR suka menerima hadiah sempena hari ibu.

    ReplyDelete
  2. cantik bantal tu.....selamat hari ibu mak cik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you IQ.
      Selamat hari ibu untuk mommy Qaid jugak.

      Delete
  3. Cantik hiasan bantal yang awak buat, nanti boleh la tempah satu hari nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih kak shikin razali meh meh tempah sekali.

      Delete
  4. wahhh comelnye bantal.. untung mak..

    ReplyDelete
  5. yup setiap hari adalah hari ibu , tetapi hari ibu still yang lebih istimewa kan? utk kita tunjukkan penghargaan dan beri something pada mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul.. Special sikit untuk hari ibu kannn. 😊😊

      Delete
  6. yeahhh... selamat hari ibu mamamamama.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari ibu untuk wife awok jugak. hee

      Delete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.